İlginizi Çekebilir
AHMET TATAR DEMİR’DEN BİRLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU
Haber: Naime Olcay Baran
İstanbul Avrupa Celâlî Aşireti Dernek Başkanı Ahmet Tatar Demir, yaptığı basın açıklamasında birlik, dayanışma ve toplumsal sorumluluk mesajları verdi. Açıklamasında dernekçilik anlayışının yalnızca bir makamdan ibaret olmadığını belirten Demir, toplumun güvenine layık olmanın en büyük hedefleri olduğunu ifade etti.
Göreve geldikleri kısa süre içerisinde gençlerle bir araya geldiklerini, iş imkanları konusunda destek olmaya çalıştıklarını ve sosyal sorunlarla mücadele eden gençlere sahip çıktıklarını belirten Demir, cezaevindeki gençlerin de unutulmadığını söyledi. Küskünlüklerin giderilmesi ve toplumun yeniden birlik içerisinde hareket etmesi adına çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Demir, gerçek liderliğin yüksek sesle konuşmak değil, insanların derdini omuzlamak olduğunu vurguladı.
Toplumun kendilerine duyduğu güvenin şahsi bir başarı değil, “Celâlî ruhunun” toplumdaki karşılığı olduğunu ifade eden Demir, en büyük makamın insanların gönlünde yer edinmek olduğunu kaydetti.
Açıklamasında gelecek nesillere de mesaj veren Ahmet Tatar Demir, yıllar sonra geriye dönüp bakıldığında, toplum için mücadele eden ve insanlarını yalnız bırakmayan bir anlayışın hatırlanmasını istediklerini belirtti.
Celâlî isminin yalnızca bir aşiret adı olmadığını ifade eden Demir, “Celâlî; vakar demektir, güven demektir, birlik demektir” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

-
BIST 100
18245,16%0,65
-
DOLAR
45,43% 0,03
-
EURO
53,33% 0,17
-
GRAM ALTIN
6861,59% 0,22
-
Ç. ALTIN
10928,93% 0,36
Egazete
- Perşembe 18.7 ° / 4.3 ° false
- Cuma 15.3 ° / 4.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 13.8 ° / 2.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Ağrı
14.05.2026
- İMSAK 03:06
- GÜNEŞ 04:48
- ÖĞLE 12:09
- İKİNDİ 16:02
- AKŞAM 19:21
- YATSI 20:56




