İlginizi Çekebilir
AĞRILILAR HALİÇ´TE BULUŞTU
Eyüp Belediyesi tarafından Haliç Yaz Etkinlikleri Alanı´nda düzenlenen hemşehri dernekleri geceleri devam ediyor. Etkinlik alanın konuğu bu kez de Ağrılılar oldu.
İstanbul Eyüp Belediyesi tarafından Haliç Yaz Etkinlikleri Alanı´nda düzenlenen hemşehri dernekleri geceleri devam ediyor. Etkinlik alanın konuğu bu kez de Ağrılılar oldu.
Eyüp Belediyesi Sosyal Tesislerinde verilen iftarın ardından etkinlik alanında bir araya gelen Ağrılılar Sanatçı Çaban Ali´nin söylediği türkülerle doyasıya eğlendiler.
Eyüp Ağrılılar Derneği üyeleri Haliç Yaz Etkinlikleri alanında buluştu. Ağrılılar Derneği gecesine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Serkan Haser,Eyüp Gümüşaneliler Derneği Başkanı Celal Demir ve Akşemsettin Mahalle mutarı Hakan Demir katıldı. Etkinlikte yöresel sanatçılar sevilen halk müziği eserlerini seslendirdi.
?BİZ HEP BERABER TÜRKİYEYİZ?
Gecede bir konuşma yapan Başkan Remzi Aydın ?Güzel bir gece. Gerçekten insanımızın Ramazan´a dair böyle etkinliklere ihtiyacı var. Bizde belediye olarak bunu karşılamaya çalışıyoruz. Bende bir Diyarbakır damadı olarak bu ortamdan çok uzak değilim.
Yüreklerimiz de hep bir. Birlik beraberlik içerisinde, doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle biz hep beraber Türkiyeyiz? şeklinde konuştu. Haber-Fotoğraf: Zeki ERTOGAN





-
BIST 100
18126,55%-1,18
-
DOLAR
45,41% 0,01
-
EURO
53,32% 0,19
-
GRAM ALTIN
6846,70% 0,00
-
Ç. ALTIN
10890,05% 0,00
Egazete
- Perşembe 18.7 ° / 4.3 ° false
- Cuma 15.3 ° / 4.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 13.8 ° / 2.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Ağrı
14.05.2026
- İMSAK 03:06
- GÜNEŞ 04:48
- ÖĞLE 12:09
- İKİNDİ 16:02
- AKŞAM 19:21
- YATSI 20:56




