İlginizi Çekebilir
AĞRI'DA SICAK HAVAYI FIRSAT BİLEN VATANDAŞLAR PİKNİK ALANLARINI DOLDURDU
ZORLU GEÇEN KIŞ MEVSİMİNİN ARDINDAN ISINAN HAVAYI FIRSAT BİLEN AĞRI'DA VATANDAŞLAR, AİLELERİYLE PİKNİK ALANLARINDA MANGAL YAKIP VAKİT GEÇİRDİ.
İklim koşullarının mevsim normallerine döndüğü kentte, güneşli hava ve hafta sonunu fırsat bilenler, ağaçların yoğun olduğu ve çevresi düğün çiçekleriyle sararan piknik alanlarını tercih etti.
Özellikle Yazıcı Barajı yolu üzerinde yapılan piknik bahçelerinde yoğunluk oluşturan vatandaşlar, aileleriyle akarsu kenarındaki çardaklarda mangal yaktı.
Buralarda piknik yapıp dinlenenlerin çocukları da yapay olarak yapılan göletlerde deniz bisikletlerine binerek eğlendi.
Piknik bahçesi işletmecisi Davut Yıldırım, baharın gelişiyle oluşan yoğunluğun kendilerini sevindirdiğini söyledi.
Vatandaşların memnun olması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Yıldırım, şöyle konuştu:
"Murathan köyünde bulunan bahçemizi 2 yıl önce yaptık. Zorlu bir kış sürecinin ardından ilkbaharla mesire alanımız ve restoranımız dolmaya başladı. Vatandaşlarımız mesire alanımızda istedikleri gibi piknik yapıp hoşça vakit geçiriyorlar. Suyun kenarında ve doğayla iç içe piknik yapıyorlar. Çocuklar için çeşitli oyun alanlarımız var. Bahçemizde çocuk parkı, güvercin, tavuk ve kazlarımız var. 2 haftadır hafta sonlarımız çok yoğun geçiyor. Pandemi sonrası vatandaşlar evlerinden çıkıp doğaya geldiler."
Vatandaşların yoğunluk oluşturduğu piknik alanları, akarsu kenarında yoğunluk oluşturan ağaçlar ve çevresindeki doğal güzellikler dron ile görüntülendi.(aa)
-
BIST 100
18658,83%0,42
-
DOLAR
45,38% 0,06
-
EURO
53,46% -0,11
-
GRAM ALTIN
6802,94% -1,05
-
Ç. ALTIN
10875,56% -0,67
Egazete
- Pazartesi 18.8 ° / 4.9 ° Güneşli
- Salı 19.9 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 19.3 ° / 5.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
Ağrı
11.05.2026
- İMSAK 03:10
- GÜNEŞ 04:51
- ÖĞLE 12:09
- İKİNDİ 16:01
- AKŞAM 19:18
- YATSI 20:51




