Ağrı'da tanesi 250 TL'den satılan tavuklar, lezzeti ve doğallığıyla dikkat çekiyor. Doğal yollarla yetiştirilen ve satıcı tarafından kesilip temizlendikten sonra müşterilere teslim edilen tavuklara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyorlar.
Ağrı'da 20 yıldır canlı tavuk satışı yaptığını ifade eden Erhan Aslan, "Çiftliklerde yetiştirilen tavukları temin ederek kendi çiftliğimizde satıyoruz. Kırmızı et fiyatındaki artışın ardından vatandaşlar doğal tavuğa yöneldi.
Canlı tavuk satış fiyatları ise oldukça makul seviyelerdedir. Tavuğu 250 TL'den satıyorum. Sağlıklı beslenmeye önem verenlerin tercih ettiği tavukların satışı her geçen gün artıyor" dedi.
Canlı tavukları İslami kurallara uygun şekilde kesip, temizledikten sonra vatandaşlara verdiklerini belirten Erhan Aslan "Vatandaşlarımız ister daha önce kesip temizlediğimiz tavuğu alıyor, isterlerse gözlerinin önünde kesip temizleyerek tavuğu veriyoruz. Son dönemlerde canlı tavuğa olan ilgi çok fazla. Hem tadı, hem tazeliği hem de fiyatı uygun olduğu için vatandaşlarımız tercih ediyor" ifadelerini kullandı.(Karaköse)
9321,64%0,05
38,18% 0,22
43,97% 1,22
4192,71% 2,85
6792,06% 2,66
Ağrı
21.04.2025