AĞRI'DA "AİLE ÇALIŞTAYI" DÜZENLENDİ

AĞRI'DA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNCE "AİLE ÇALIŞTAYI" GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kültür-Sanat 26.09.2023 09:42:00 0
AĞRI

Bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Semra Birdal Ergün, buraya yaptığı konuşmada, bakanlığın ailelerin mevcut sorunlarını tespit etmek, refah düzeyini artırmak, bireyin ve ailenin daha sağlıklı kılmak amacıyla 81 ilde aile çalıştayları düzenlediğini söyledi.

Kurum olarak dezavantajlı kesimler öncelikli olmak üzere tüm kesimlerin hizmetlerini almalarını sağlamak adına çalışma yürüttüklerini belirten Ergün, şöyle konuştu:

"Destekleyici ve güçlendirici hizmetler sunmak anlayışıyla adil, arz odaklı ve bütüncül bir yaklaşımla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mutlu birey ve güçlü bir toplumdan oluşan müreffeh bir toplum için zamanın ruhunu yakalayan, değişimi yönetebilen ve buna yönelik değişimi gerçekleştiren güçlü aileler ve güçlü bir toplum oluşturmak, ailenin korunması, güçlendirilmesi, risklerin önlenmesi ve sosyal refahın artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla bir araya gelmiş bulunmaktayız."

Programda, "Aile, Eşitlik ve Adalet", "Aile, Sosyal Kalkınma ve Refah", "Aile, Hayat Boyu Gelişim ve Öğrenme", "Aile, İklim ve Çevre", "Aile, Teknoloji ve Dijitalleşme", "Aile Odaklı Sosyal Hizmetler" başlıklı oturumlar yapıldı.

Programa, Hamur Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Ali Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarından temsilciler katıldı.

Çalıştayın sonunda katılımcılara belgeleri verildi.

Anahtar Kelimeler: ' " ÇALIŞTAYI" DÜZENLENDİ
  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,81% 0,36
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3996,59% -0,90
  • Ç. ALTIN

    6506,72% 0,56

Egazete


  • Cumartesi 20.4 ° / 4.3 ° Güneşli
  • Pazar 21.4 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 20.7 ° / 7.8 ° Güneşli

Ağrı

17.05.2025

  • İMSAK 03:01
  • GÜNEŞ 04:45
  • ÖĞLE 12:09
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:24
  • YATSI 21:00