AĞRI SÜRÜCÜ EĞİTİM VE SINAV ALANI YENİLENDİ

AĞRI SÜRÜCÜ EĞİTİM VE SINAV ALANI YENİLENDİ

AĞRI'DA SÜRÜCÜ EĞİTİM VE SINAV ALANI HİZMETE AÇILDI

Ağrı Belediyesi, sürücü adayları için direksiyon eğitim ve sınav alanını yeniden inşa ederek hizmete sundu.

Fırat Mahallesi'nde, şeker fabrikasının karşısında belirlenen yeni güzergâh, sürücü adaylarının eğitim ve sınav ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Eş Başkanlar Hazal Aras ve Memet Akkuş'un girişimleriyle kısa sürede tamamlanan alan, sürücü kurslarının kullanımına açıldı.

Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyon Başkanı Kenan Çetin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu hizmeti yaklaşık 20 yıldır tüm geçmiş belediye başkanlarımıza ve diğer kurumlara ilettik ancak bir sonuç alamadık. Eş Başkanlarımız seçimden önce bize bu sözü verdiler ve kısa sürede yerine getirerek bizleri onurlandırdılar. Tüm sürücü kursları camiası adına teşekkür ediyorum." dedi.

Eş Başkan Hazal Aras, "Göreve başlamadan önce toplumcu belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğimize söz verdik. Yaşadığımız toplumla birlikte sorunları belirleyip çözüm odaklı çalışacağımızı taahhüt etmiştik. Bu hizmetin camianıza hayırlı olmasını diliyorum ve emeği geçen tüm birimlerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor