Ağrı İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Esra Beser, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Emre Özgen ve İdari ve Mali İşler Müdürü Cevdet Taşdemir ile birlikte serviste tedavi gören hastalara moral ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette hastalar ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenen sağlık yöneticileri, geçmiş olsun dileklerini ileterek tedavi süreçleri hakkında bilgi aldı. Hastaların ihtiyaç ve taleplerini dinleyen heyet, sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde sunulması adına çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Ziyaret sırasında hasta ve yakınlarına moral veren yöneticiler, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarına da dikkat çekerek, “Sağlıklı Türkiye Yüzyılı” vizyonu doğrultusunda vatandaşlara nitelikli sağlık hizmeti sunmaya devam edeceklerini vurguladı.
16345,82%-0,38
43,60% 0,16
51,57% 0,37
6942,61% 3,13
11654,37% 0,11
Ağrı
07.02.2026