İlginizi Çekebilir
AĞRI VALİSİ ÖNDER BOZKURT, SOSYAL RİSK HARİTALARI TOPLANTISINA KATILDI
Haber: Mehmet Cemil Baydar
Ağrı Valisi Önder Bozkurt, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen “Sosyal Risk Haritaları Saha Çalışmaları” konulu Video Konferans Sistemi (VKS) toplantısına katıldı. Toplantıya 81 ilin valileri ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürleri de iştirak etti.
Gerçekleştirilen toplantıda, sosyal risk haritaları başta olmak üzere sahada yürütülen çalışmaların etkinliğinin artırılmasına yönelik kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Sosyal hizmetlerin daha etkin ve hızlı bir şekilde sunulabilmesi için kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı.
Sosyal Risk Haritaları uygulaması ile il, ilçe, mahalle ve hane düzeyinde risk alanlarının önceden tespit edildiği, kamu kurumları arasında güçlü bir iş birliği sağlanarak hızlı ve etkili müdahale imkânı oluşturulduğu ifade edildi. Ayrıca koruyucu ve önleyici sosyal hizmet anlayışının sahada daha etkin hale getirilmesinin hedeflendiği belirtildi.
Toplantının, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi ve sosyal hizmetlerin sahadaki etkinliğinin artırılması açısından önemli katkılar sunduğu değerlendirildi.

-
BIST 100
16921,99%5,08
-
DOLAR
44,50% -0,23
-
EURO
52,08% 0,61
-
GRAM ALTIN
6839,98% 1,35
-
Ç. ALTIN
11017,69% 2,80
Egazete
- Çarşamba 10 ° / 2.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 6.2 ° / -0.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cuma 5.1 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
Ağrı
08.04.2026
- İMSAK 04:08
- GÜNEŞ 05:35
- ÖĞLE 12:15
- İKİNDİ 15:53
- AKŞAM 18:45
- YATSI 20:06




