Tarih: 19.02.2016 14:25

AĞRI VALİSİ MUSA IŞIN SİVİL TOPLUM KURULUŞ TEMSİLCİLERİYLE BİR ARADA

Facebook Twitter Linked-in

Işın, ?Ağrı´da eğitim, Sağlık, ulaşım, sosyo kültürel, tarım ve hayvancılık alanlarında yatırımlarımız devam etmektedir?

Ağrı Valisi Musa Işın, iç ve dış mihrakların sürekli Türkiye´ye zarar vermeye çalıştığını belirterek, "Bugün istiyorlar ki Türkiye zayıf ve güçsüz olsun. Türkiye´nin etrafında bir ateş çemberi var. Her tarafta bir ateş var ve bu ateşi bize sıçratmak istiyorlar" dedi.

Vali Işın, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi´nde sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye´nin son yıllarda büyük bir kalkınma hamlesi gerçekleştirdiğini ancak bazı şer odakları tarafından kalkınma ve zenginleşmenin engellenmeye çalışıldığını söyledi.

Ağrı´da yapılan yatırım ve hizmet sayısının sürekli arttığını belirten Işın, "Bütün yatırım ve hizmetler bu ülkenin kaynakları tarafından yapılmaktadır. Son yıllarda ülkemizde çok büyük bir kalkınma hamlesi gerçekleşmiştir. Ağrı´da eğitim, Sağlık, ulaşım, sosyo kültürel, tarım ve hayvancılık alanlarında yatırımlarımız devam etmektedir" diye konuştu.

/resimler/2016-2/19/1428549405109.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —