Tarih: 30.12.2015 14:27

AĞÇED Liselerde Ufka Yolculuk Yarışma Tanıtımı Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Bu yıl 4.´sü düzenlenen Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Son Peygamber Platformunun Dünya genelinde düzenlediği, Ufka Yolculuk Hadis Yarışması´nın Ağrı ilinde proje ortağı olan Ağrı Eğitim Çevre Gençlik ve Spor Kulübü´nün yarışma komisyonu üyeleri, tanıtım çalışmaları kapsamında okulları ziyaret ediyor.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Abdulcebbar KAVAK Bey´in liselerde başlatmış olduğu İdeal İnsan Son Peygamber (sas)´in ve hayatının konu alındığı ?Örnek İnsan ve İdeal Toplum? seminerlerine Ufka Yolculuk yarışma komisyonu üyeleri tarafından katılım sağlandı ve bu vesile ile gençlere yarışma hakkında detaylı bilgi verildi. Bu minvalde 6 liseye ziyaret gerçekleştirilmiş oldu.

Liselere tanıtım için giden Ufka Yolculuk yarışma komisyon üyeleri okul müdürlerine yarışma kitabı olan ?Riyazü´s Salihîn´den 1001 Hadis Seçkisi? takdim etti. Ayrıca okul müdürlerine yarışma ile ilgili afiş, broşür ve destekleyici dosyası takdim edildi.

/resimler/2015-12/30/1428396345561.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —