İKİ YÜKSELİŞ BİRARADA

 İKİ YÜKSELİŞ BİRARADA

GÖKHAN GÜMÜŞDAĞ VE M. SEDAT ÖZKAN

YANİ M.SEDAT ÖZKAN VE GÖKHAN GÜMÜŞDAĞ

Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı M. Sedat Özkan, 31 Mart 2024 seçimlerinde IBB'de İmar İşleri Yapı Denetim Genel Başkanı oldu.

Küçükçekmece Belediyesi 1.Başkan Vekili Gökhan Gümüşdağ, 31 Mart 2024 seçimlerinde IBB'de Meclis 2. Başkan Vekili oldu.

Böylece başkan Gökhan Gümüşdağ ile Başkan M. Sedat Özkan Küçükçekmece ve İBB görevlerini birlikte yürütecekler.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Meclis 1. Başkan Vekili Gökhan Gümüşdağ ve Belediye Başkan Yardımcısı M. Sedat Özkan başta olmak üzere, belediyenin tüm hizmet birimleri Küçükçekmece"nin Mimarları şeklinde tanımlanıyorlar. İki önemli siyasetçi olan M. Sedat Özkan ile Gökhan Gümüşdağ akademik kariyerleri, başarılı hizmetler sunuyor olmaları ve Küçükçekmece halkıyla gülümseyen yüzleriyle büyük bir empati kuran ikili olarak bu sayede Küçükçekmece halkı tarafından inanılmaz boyutta çok seviliyorlar. Her iki siyasetçinin de yaş ortalaması yaklaşık oranda birbiriyle örtüşüyor. Her ikisinin de Küçükçekmece'deki misyonlarının yanısıra İbb'de üst düzeydeki yeni misyonları birarada devam edecek. M. Sedat Özkan İmar ve Yapı Denetim Hizmetleri Genel Başkanı, Gökhan Gümüşdağ ise İbb 2. Başkan Vekili misyonlarına sahip kendi aralarında çok iyi uzlaşan sevecen iki iyi dost olma özellikleriyle de biliniyorlar.

HER IKI SİYASETÇİNİN DİKKAT ÇEKEN ÖNEMLİ ÇIKIŞLARI 2022'DE YAŞANDI

Gökhan Gümüşdağ'ın müsilaj olgusuna ilişkin bir iddiaya anti tezle yanıt veren konuşması bir saat sürmüştü. 2022 yılında İBB'deki Meclis Toplantısında, Ak Parti Meclis sözcüsü tarafından öne sürülen tezde, Marmara Denizi'nde yüksek oranda müsilaj kirliliğinin olduğu iddia edilmişti. Gökhan Gümüşdağ"ın, Chp Meclis sözcüsü olarak Müsilaj konusuna ilişkin iddia edilen teze yaklaşık bir saatlik umut verici etkin konuşmasıyla tüm Türkiye'de dikkat çekici boyutta ses getirmiş ve Marmara Denizi'ndeki müsilaj kirliliğinin iddia edildiği gibi tehlikeli boyutlarda olmadığı yönündeki konuşmasıyla müsilaj kirliliğine dayalı kaygıların gereksizliğini savunarak düşüncelerde bir rahatlama sağlamıştı. Gökhan Gümüşdağ " İstanbul ve Marmara kıyılarındaki diğer kentlerimizde 24 saat hizmet veren Atık Su Arıtma Tesislerimiz sayesinde Marmara Denizi'inde çeşitli atıklar sonucu oluşan Müsilaj ortadan kaldırılmış ve Marmara Denizi, canlıların yaşamasına ve insanların kıyı plajlarında denize girmelerine uygun bir beraklığa getirildi " şeklindeki söylemleri sonucu İstanbul ve Marmara kıyılarındaki yerleşkelerde yaşayan insanların rahatlamaları sağlanmıştı.

M. Sedat Özkan ise İBB'de 2022 tarihindeki Meclis Toplantısı'nda Kanal İstanbul Projesi üzerine uzun soluklu tepkili ve eleştirel bir konuşma yaparak alkışlarla Türkiye gündeminde en çok konuşulan siyasetçilerden biri oldu. Kanal İstanbul Projesi'ne şiddetle karşı olduğunu, karşı olunması gereken bir proje olduğunun altını çizerek uzun soluklu sert söylemlerle eleştiren Sedat Özkan " Aslında Kanal İstanbul projesi, bilim insanları ve uzmanlar tarafından tartışılması gereken bir konudur. Çünkü bu projenin hayata geçmesi halinde geri dönüşümü olanaksız çevresel tahribatlara yol açacaktır. Başta İstanbul olmak üzere, Marmara kıyısındaki tüm 

kentlerimizde geri dönüşümü olanaksız tahribatlar yaşanacaktır " demiş ve buna benzer şeklinde alkışlanacak söylemlerde bulunmuştu.

Doğubayazıt doğumlu M.Sedat Özkan ile Makedon Türklerinden İstanbul doğumlu Gökhan Gümüsdağ ikilisinin yükselişleri devam edecek...



Anahtar Kelimeler: YÜKSELİŞ BİRARADA
  • BIST 100

    10561,53%2,34
  • DOLAR

    32,25% -0,07
  • EURO

    34,99% -0,25
  • GRAM ALTIN

    2477,57% 0,47
  • Ç. ALTIN

    3972,51% 0,54

Egazete


  • Cuma 15.6 ° / 2.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 16.1 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 15.6 ° / 4.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

17.05.2024

  • İMSAK 03:01
  • GÜNEŞ 04:44
  • ÖĞLE 12:09
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:24
  • YATSI 21:00