İlginizi Çekebilir
4`ÜNCÜ BAZİD FİLM GÜNLERİ SON BULDU
Doğubayazıt Belediyesi tarafından düzenlenen 4`üncü Bazid Film Günleri, Zerre ve Asê filmlerinin gösterimiyle son buldu.
Haber: Halil ÇAÇANOĞLU
Bu yıl 4`üncü kez düzenlenen Bazid Film Günleri, film gösterimleriyle sona erdi. Doğubayazıtlı vatandaşların ilgi gösterdiği film günlerinin son gününde Asê ve Zerre filmleri gösterildi.
Film günlerinde yönetmenler Ercan Orhan ve Erdem Tepegöz ile söyleşiler gerçekleştirildi. Migros Sinema Salonu`nda gerçekleştirilen film günlerine Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Korkmaz kapanış konuşmasında, "Bölge kadınlarının yaşadığı acıların sinemaya aktarılmasının kadın mücadelesine katkı sağlıyor. Kadının teması olduğu her dal önemli ve gelişime açıktır. Bölgede hangi kadının hikayesini dinlerseniz filme konu olabilecek niteliktedir. Yaşanan acılar ne yazık ki filmlere konu olmakta ama keşke yaşanan mutluluklar filmlere konu olsaydı. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Etkinliklerin sonunda Korkmaz tarafından film yönetmenlerine plaket takdim edildi.
Anahtar Kelimeler:
4`ÜNCÜ BAZİD FİLM GÜNLERİ SON BULDU
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,25% 0,15
-
GRAM ALTIN
6257,38% 0,19
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
Egazete
- Cuma 5.8 ° / 1.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 4.6 ° / 0 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Ağrı
27.03.2026
- İMSAK 04:29
- GÜNEŞ 05:54
- ÖĞLE 12:18
- İKİNDİ 15:48
- AKŞAM 18:33
- YATSI 19:52




