Doğubeyazıt’ ta etkisini sürdüren yoğun kar yağışına karşı belediye ekipleri sahada aralıksız mesai yapıyor. Ulaşımın aksamaması, vatandaşların günlük yaşamını güvenli bir şekilde sürdürebilmesi için başlatılan kar küreme ve tuzlama çalışmaları gece gündüz devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ana arterler başta olmak üzere mahalle yolları, hastane güzergâhları, okul çevreleri ve yoğun kullanılan caddelerde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kar küreme araçları ve iş makineleriyle sürdürülen mücadelede, buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları da eş zamanlı olarak yürütülüyor.

Belediye yetkilileri, olumsuz hava koşulları sona erene kadar ekiplerin teyakkuz halinde olacağını belirterek vatandaşlardan da dikkatli olmalarını istedi. Özellikle sürücülerin kış lastiği kullanmaları, zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla trafiğe çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Ağrılı Gazeteci Kemal Öztürk Canlı Yayında Alevileri Hedef Aldı: 'Şu Nusayrileri Katletseniz Yeridir Diyesiniz Var'
Ağrılı Gazeteci Kemal Öztürk Canlı Yayında Alevileri Hedef Aldı: 'Şu Nusayrileri Katletseniz Yeridir Diyesiniz Var'
İçeriği Görüntüle

Soğuk kış şartlarına rağmen sahada özveriyle çalışan ekipler, Doğubeyazıt’ta hayatın normal akışını sürdürebilmesi için mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

Muhabir: Naime Olcay Baran