Çiftçilere %70 Hibeli Sertifikalı Buğday Desteği

Doğubayazıt’ta İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı.

     Açılışa Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, İl Müdür Yardımcısı Hakan Varol, İlçe Tarım Müdürü Seher Çakmak Sadık, ilçe protokolü ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Tören kapsamında çiftçilere, DAP destekli %70 hibeli “Sertifikalı Buğday Yetiştiriciliğinin Yaygınlaştırılması Projesi” çerçevesinde buğday tohumu dağıtımı da gerçekleştirildi.

Ağrılı Gazeteci Kemal Öztürk Canlı Yayında Alevileri Hedef Aldı: 'Şu Nusayrileri Katletseniz Yeridir Diyesiniz Var'
Ağrılı Gazeteci Kemal Öztürk Canlı Yayında Alevileri Hedef Aldı: 'Şu Nusayrileri Katletseniz Yeridir Diyesiniz Var'
İçeriği Görüntüle

     Kırsal kalkınmaya katkı sağlamayı amaçlayan proje sayesinde, bölgede tarımsal verimliliğin artırılması ve üreticilerin desteklenmesi hedefleniyor. Yeni hizmet binasıyla birlikte ilçe çiftçilerine verilen teknik destek ve hizmetlerin daha verimli yürütülmesi planlanıyor.

Muhabir: Naime Olcay Baran