Yenilenen kadrosu ve dijital yayıncılık vizyonuyla saha çalışmalarına hız veren Doğubeyazıt Gazetesi ekibi imtiyaz sahipleri Dengi Çelik ile yöneticileri Ferhat Yiğit ve Halil Arslan, ayrıca Ağrı muhabiri Berrin Çelik Ağrı merkezde bir dizi temas gerçekleştirdi. Program kapsamındaki Ağrı Belediyesi, DEM Parti ve HÜDAPAR temsilciliklerinde kapsamlı görüşmeler yapıldı.

Belediyede Borç ve Hizmet Masası
Ağrı Belediye Eş Başkanı Hazal Aras ile gerçekleştirilen görüşmede yerel yönetim faaliyetleri ele alındı. Önceki dönemden devralınan mali tablo, mevcut borç yükü ve bu borçlara yönelik yürütülen çalışmalar konuşulurken; geçmiş dönemde aksatılan ya da yapılmayan hizmetlerin telafisine yönelik planlamalar değerlendirildi.

DEM Parti ile Dosya Haberler ve Sağlık Gündemi
DEM Parti milletvekili Nejla Demir , Heval Bozdağ ve beraberindeki heyetle gerçekleştirilen ziyarette sahadaki sosyal dinamikler, hazırlanan dosya haberler, meclise taşınan soru önergeleri ve yerel basının kurumlarla daha iç içe bir diyalog kurması istişare edildi. Görüşmede ayrıca şehirdeki sağlık hizmetleri ve hastane eksenli sorunlar gündeme taşındı.

HÜDAPAR ile Şehir Sorunları ve Faaliyetler
HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Muhammet Arif Yılmaz ve beraberindeki heyetle yapılan görüşmede Ağrı’nın sorunları masaya yatırıldı. Parti yönetimi bölgeye yönelik saha gözlemlerini ve çözüm önerilerini aktarırken, ileriye dönük planlanan etkinlik ve çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Doğubayazıt gazetesinden sivil toplum kuruluşlarına ziyaret
Hatıra fotoğrafları eşliğinde tamamlanan ziyaretlerde, taraflar arası şeffaf ve diyalog odaklı medya-kurum ilişkilerinin önemi vurgulandı.






