Ağrı Valisi Önder Bozkurt ve eşi Betül Bozkurt, 2025–2026 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin başlaması dolayısıyla Alparslan Ortaokulu'nu ziyaret etti. Okulda gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler ve öğretmenlerle yakından ilgilenen Vali Bozkurt, eğitim faaliyetlerine ilişkin yetkililerden detaylı bilgi aldı.
Sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Bozkurt, ders ortamlarını yerinde inceledi ve çocukların eğitim sürecine dair görüşlerini dinledi. Öğretmenlerle de bir araya gelen Bozkurt, eğitimin niteliğini artırmaya yönelik yürütülen çalışmaların önemine vurgu yaptı.

Ziyaret kapsamında ikinci dönemin ilk dersinde "Bayrak Sevgisi" konusuna değinen Vali Bozkurt, Türk bayrağının bağımsızlığın, birlik ve beraberliğin en güçlü simgelerinden biri olduğunu ifade etti. Bu bilincin küçük yaşlardan itibaren kazandırılmasının toplumun geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirten Bozkurt, öğrencilere vatan sevgisi ve milli değerlere sahip çıkmanın gerekliliğini anlattı.
Programın sonunda öğrencilere başarı dileklerini ileten Vali Önder Bozkurt ve eşi Betül Bozkurt, okul yöneticileri ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret, samimi görüntüler eşliğinde sona erdi
