Menü Doğubayazıt Gazetesi
Tarih: 13.03.2026 20:06
KAYMAKAM MURAT EKİNCİ, KYK FATMA GOZAL KIZ YURDU’NDA ÖĞRENCİLERLE İFTAR YAPTI

KAYMAKAM MURAT EKİNCİ, KYK FATMA GOZAL KIZ YURDU’NDA ÖĞRENCİLERLE İFTAR YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, eşi Tuğba Ekinci ve beraberindeki heyet ile birlikte Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı Fatma Gozal Kız Yurdu'nda düzenlenen iftar programına katıldı.

Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen programda Kaymakam Ekinci ve eşi, yurtta kalan kız öğrencilerle aynı sofrayı paylaşarak iftar yaptı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Ekinci, gençlerle sohbet ederek onların talep ve düşüncelerini dinledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen programda Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ruhu bir kez daha hissedildi. Öğrenciler, iftar sofrasında devlet büyükleriyle bir araya gelmenin memnuniyetini yaşarken, Kaymakam Ekinci de gençlerle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu dile getirdi.

Gerçekleşen iftar programı, Ramazan'ın manevi ikliminde sıcak ve anlamlı görüntülere sahne oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —