İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, bir dizi inceleme ve programa katılmak üzere bugün saat 14.00'da Ağrı'da olacak.
Ankara'daki yoğun mesaisine ara vererek bölge ziyaretleri kapsamında serhat şehrimiz Ağrı'ya gelecek olan İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, şehirde heyecanla bekleniyor. Bugün öğleden sonra kente ulaşması planlanan Bakan Çiftçi'yi, Ağrı Valiliği ve il protokolünün karşılaması bekleniyor.
Bakan Çiftçi'nin Ağrı programı kapsamında ilk durağının Ağrı Valiliği olacağı öğrenildi. Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra ilin genel durumu, devam eden projeler ve güvenlik çalışmaları hakkında kapsamlı bir brifing alacak olan Bakan Çiftçi, ardından esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya gelecek.
Programın devamında, İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen yatırımları yerinde incelemesi beklenen Mustafa Çiftçi'nin, güvenlik toplantısının ardından akşam saatlerinde kentten ayrılması öngörülüyor.
Bakanın ziyareti öncesi şehir genelinde ve valilik çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, ziyaretin Ağrı'nın yerel sorunlarının Ankara'ya birinci elden iletilmesi noktasında büyük önem taşıdığı vurgulanıyor.
Bakan Çiftçi'nin ziyareti boyunca yaşanacak tüm gelişmeler ve yapacağı önemli açıklamalar, anlık olarak web sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda olacaktır. Bizi takip etmeye devam edin.