Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), ilçedeki meslek odaları ve iş dünyası temsilcileriyle temaslarını sürdürüyor. DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Can, ilçe esnafının durumunu yerinde incelemek ve taleplerini dinlemek amacıyla Berberler ve Kuaförler Derneği Başkanı Yusuf Okçi’yi iş yerinde ziyaret etti.
Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde gerçekleşen ziyarete, Doğubayazıt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Alkan ile iş insanları Vedat Budak ve Ayhan Yardımcı da bulundu.
BAŞKAN CAN: "ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"
DTSO Başkanı Cemal Can ve beraberindeki heyetle samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Doğubayazıt’ın ticari hayatı, esnafın güncel durumu ve ilçenin ekonomik geleceğine yönelik stratejik değerlendirmeler yapıldı. Görüşmede meslek gruplarının karşılaştığı sorunlar, esnafın beklentileri ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri konuşuldu.
TİCARET ODASI'NDAN ORTAK AKIL VE İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI
Çay eşliğinde gerçekleşen sohbetin sonunda, Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde kurumlar arası dayanışmanın güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı. Doğubayazıt’ın ekonomik ve sosyal menfaatleri doğrultusunda tüm kurumların iş birliği içerisinde hareket etmesinin önemi dile getirildi. Ziyaretin, esnafla kurumlar arasındaki diyaloğu artırarak ortak akıl mekanizmasını çalıştırdığı belirtildi.