Tarih: 28.10.2025 14:05

Doğubayazıt’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

     Cumhuriyetimizin 102. yılı, Doğubayazıt'ta büyük bir coşku ve gururla kutlandı. Hükümet Konağı bahçesinde başlayan törende, ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın ardından, Doğubayazıt sokaklarını bayraklarla donatan vatandaşlar, öğrenciler ve kurum temsilcileriyle birlikte Cumhuriyet yürüyüşü yapıldı.

     Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen vatandaşlar, marşlar söyleyerek Doğubayazıt caddelerini kırmızı beyaza boyadı. Yediden yetmişe herkesin katıldığı yürüyüş, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birine sahne oldu.

     Doğubayazıt'ta Cumhuriyet'in 102. yılı kutlamaları sadece bir tören değil, aynı zamanda bu topraklarda özgürlüğe, bağımsızlığa ve halk iradesine duyulan sevginin ifadesi oldu.

     Doğubayazıt Gazetesi olarak;

     Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyor, 29 Ekim     Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —