Tarih: 16.07.2025 09:48

Doğubayazıt'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Törenle Anıldı

Facebook Twitter Linked-in

Doğubayazıt'ta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma programı düzenlendi. 

Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleşen törene, Kaymakam Murat Ekinci, protokol üyeleri, Ak Parti İlçe yönetimi ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.  

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti, şiirler ve türkü dinletisiyle devam etti. Kaymakam Murat Ekinci, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaparak, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında milletin gösterdiği kahramanlığı ve şehitlerin aziz hatırasını andı.  

Törende, 15 Temmuz gecesi yaşanan destansı direnişi ve şehitlerin kahramanlıklarını anlatan ilahiler seslendirildi. Program, yapılan duaların ardından sona erdi.  

Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği anma töreni, milli birlik ve beraberlik mesajlarıyla tamamlandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —