Menü Doğubayazıt Gazetesi
Tarih: 22.07.2026 22:15
DOĞUBAYAZIT’A YENİ HÜKÜMET KONAĞI: KAYMAKAM AYVAT ARSADA İNCELEMELERDE BULUNDU

DOĞUBAYAZIT’A YENİ HÜKÜMET KONAĞI: KAYMAKAM AYVAT ARSADA İNCELEMELERDE BULUNDU

Facebook Twitter Linked-in

Doğubayazıt’ta kamu hizmetlerinin daha modern, hızlı ve nitelikli bir şekilde sunulması amacıyla hayata geçirilecek olan Yeni Hükümet Konağı (Kaymakamlık Binası) projesinde önemli bir aşamaya gelindi.

Geçtiğimiz günlerde ihale ilanına çıkarılan ve ilçenin önemli bir ihtiyacını karşılaması hedeflenen yeni Hükümet Konağı projesi için geri sayım başladı.

Kaymakam Mustafa Ayvat Sahada İnceleme Yaptı

Doğubayazıt Kaymakamı Mustafa Ayvat, yapım süreci öncesinde yeni Hükümet Konağı’nın inşa edileceği arsa alanında detaylı incelemelerde bulundu. Alanı gezerek teknik ekipten arsanın durumu ve proje detayları hakkında bilgi alan Kaymakam Ayvat, yeni binanın ilçenin mimari ve idari ihtiyaçlarına uygun şekilde yükselmesi için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

Yeni Hükümet Konağı’nın tamamlanmasıyla birlikte, vatandaşların kamu kurumlarındaki iş ve işlemlerini tek bir çatı altında, daha konforlu ve modern bir ortamda yürütmesi hedefleniyor.




Orjinal Habere Git
DOĞUBAYAZIT’A YENİ HÜKÜMET KONAĞI: KAYMAKAM AYVAT ARSADA İNCELEMELERDE BULUNDU DOĞUBAYAZIT’A YENİ HÜKÜMET KONAĞI: KAYMAKAM AYVAT ARSADA İNCELEMELERDE BULUNDU DOĞUBAYAZIT’A YENİ HÜKÜMET KONAĞI: KAYMAKAM AYVAT ARSADA İNCELEMELERDE BULUNDU DOĞUBAYAZIT’A YENİ HÜKÜMET KONAĞI: KAYMAKAM AYVAT ARSADA İNCELEMELERDE BULUNDU
— HABER SONU —