Menü Doğubayazıt Gazetesi
Tarih: 18.04.2026 22:40
Doğubayazıt TSO’dan Ortak Açıklamaya Destek

Doğubayazıt TSO’dan Ortak Açıklamaya Destek

Facebook Twitter Linked-in

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye genelinde sendikalar ve meslek örgütleri tarafından yayımlanan ortak açıklamaya destek verdi. Açıklamada, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta okullarda gerçekleşen silahlı saldırıların toplumda derin üzüntüye neden olduğu vurgulandı.

Türkiye'nin işçi, işveren, memur, esnaf, tüccar, sanayici, çiftçi ve üreticilerini temsil eden kuruluşların imzasını taşıyan ortak metinde, saldırılarda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilere Allah'tan rahmet dilenirken, yaralılara acil şifalar temenni edildi.

Açıklamada ayrıca, yaşanan olayların tüm yönleriyle araştırılarak aydınlatılması ve benzer acıların tekrar yaşanmaması adına gerekli önlemlerin ivedilikle alınması çağrısında bulunuldu.

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası'nın da paylaştığı ortak açıklamada, toplumsal huzurun korunması ve eğitim ortamlarının güvenliğinin artırılmasının önemine dikkat çekildi. (Dengi Çelik)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —