Menü Doğubayazıt Gazetesi
Tarih: 30.07.2026 17:09
AĞRI’NIN GENÇLİK VE SPOR YATIRIMLARI ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

AĞRI’NIN GENÇLİK VE SPOR YATIRIMLARI ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Facebook Twitter Linked-in

     AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ederek Ağrı’da devam eden ve planlanan gençlik ile spor yatırımlarını görüştü.

 

     Gerçekleştirilen ziyarete Ağrı Valisi Önder Bozkurt, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci ve Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi de katıldı.

 

     Ziyarette, Ağrı’da gençlik ve spor alanında yürütülen çalışmalar, devam eden projeler ile önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar kapsamlı şekilde değerlendirildi. Görüşmede özellikle gençlerin daha modern tesislerde spor yapabilmesi, sportif altyapının güçlendirilmesi ve yeni projelerin en kısa sürede hayata geçirilmesi konusunda istişarelerde bulunuldu.

 

     Ziyaretin ardından açıklamada bulunan AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, Ağrı’nın her alanda olduğu gibi spor yatırımlarında da hak ettiği hizmetlere kavuşması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü belirtti.




Orjinal Habere Git
AĞRI’NIN GENÇLİK VE SPOR YATIRIMLARI ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI
— HABER SONU —