Ağrılı iş insanı ve Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Halis Kahriman, İstanbul'da Amedspor yönetimini ağırlayarak kulübe destek mesajı verdi.

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Amedspor'un Kulüp Başkanı Nahit Eren, İstanbul'daki temasları kapsamında Kahriman'ı ziyaret etti.

Cuma günü Amedspor için düzenlenecek gece öncesinde gerçekleştirilen nezaket ziyareti, Kahriman'ın İstanbul'daki holding merkezinde yapıldı.

Ağrılı Iş Insanı Halis Kahriman'dan Amedspor'a Destek (2)

Amed Spor 5 - Eyüpspor: 1 (Maç sonucu)
Amed Spor 5 - Eyüpspor: 1 (Maç sonucu)
İçeriği Görüntüle

Amedspor yönetiminden Ağrılı iş insanına ziyaret

Amedspor Başkanı Nahit Eren ile İstişare Kurulu Başkanı Nesih Aktepe'nin gerçekleştirdiği ziyarette bir araya gelen taraflar, görüşmenin ardından sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahriman, Amedspor'un Süper Lig'deki başarılarının devamını diledi.

Kahriman: Amedspor'a başarılar diliyorum

Ağrılı iş insanı Halis Kahriman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Süper Lig’de elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Amedspor Kulübü Başkanı kıymetli dostum Nahit Eren, holding binamızda bizlere nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde, Kulübün İstişare Kurulu Başkanlığı görevini yürüten kıymetli Mesih Aktepe de kendisine eşlik etti. Nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyor, Amedspor’a başarılarının devamını diliyorum.
Dîyarbekirê Malaminê"

Amedspor'un İstanbul temasları sürüyor

Galatasaray karşılaşması öncesinde İstanbul'da bulunan Amedspor yönetimi, cuma günü kulüp için düzenlenecek gece öncesinde temaslarını sürdürüyor.

Kahriman'ın ziyarete ilişkin açıklamasında Amedspor'a yönelik başarı ve destek mesajları yer aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ