Sakık; il ve ilçe örgüt yöneticileri ile Diyadin Belediye Eş Başkanı’nın da katıldığı ziyaretlerde esnafı ve sokaktaki yurttaşları dinleyerek sorun ve talepleri yerinde not aldı.
"Sorunları Birlikte Tespit Edeceğiz"
İlçe sokaklarında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Sakık, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, halkın taleplerinin takipçisi olacaklarını vurguladı. Sakık açıklamasında şu ifadelerine yer verdi:
"Bugün önce Taşlıçay’da, ardından Diyadin sokaklarındaydık. İl ve ilçe örgütlerimiz, Belediye Eş Başkanımızla birlikte halkımızı dinledik, taleplerini ve sorunlarını yerinde dinleyerek notlarımızı aldık. Halkımızı dinlemeye, sorunları birlikte tespit etmeye ve çözüm için mücadele etmeye devam edeceğiz."
Saha Çalışmaları Devam Edecek
Bölgedeki ekonomik ve sosyal sorunların çözümüne yönelik saha çalışmalarının ve halk buluşmalarının önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de aralıksız sürdürüleceği bildirildi.




