Fırat Beyazıt ÇELİK


NEZİR ÇELİK’İN SAĞLIK DURUMU İYİ

BİZE BİR HALLER OLDU


       Gazetemiz sahibi Nezir Çelik İzmir’de Op.Dr.Ali Öztürk ve ekibinin yaptıkları başarılı bir operasyonla anjiyo olup eski sağlığına kavuştu.

        Uzun zamandan beridir kalbinden rahatsız olan, Nezir Çelik kendi doktoru Op.Dr.Ali Öztürk yaptığı tetkiklerden sonra, anjiyo olmasına karar verildi. Geçtiğimiz günlerde İzmir’in seçkin hastanelerinin birinde anjiyo olan Nezir Çelik tekrar eski sağlığına kavuştu ve en kısa zamanda işinin başına geçip, okurları ile buluşacak.

           Nezir Çelik’in anjiyo olacağını duyan yakınları, arkadaşları, dostları hastanede Nezir Çelik ve ailesini yalınız bırakmadılar. Op.Dr.Ali Öztürk ve ekibinin başarılı operasyonla anjiyo edilip eski sağlığına kavuştu.

              SIRADA SORUN VAR

        Bu birkaç yıldan beridir bizim aileye bir haller oldu. Küçükler büyükleri sollayıp, kalp krizi konusunda büyük-küçük olgusunu ortada kaldırarak küçükler büyükleri geride bıraktı. En ön saflara geçtiler.

        ASIM ÇELİK’ten, NEZİR ÇELİK’e, NEZİR ÇELİK’ten ÖMER ÇELİK’e, ÖMER ÇELİK’ten, MEVLÜT ÇELİK’e, MEVLÜT ÇELİK’ten, MEHMET ÇELİK’e bir birlerini takip ederek, kalp kirizi neticesinde kimi bay-pass oldu, kimi anjiyo oldu. Asım Çelik kardeşimiz bu maratona fazla dayanamadı, aramızdan ayrıldı. Geriye kalanlara Allah acil şifalar  ve uzun ömürler versin.

           Oysa ki, aile tabirlerimize göre, büyükler hep önde gider. Küçükler ardı sıra giderler. Ama bu kalp kriz illeti bu saygınlığı ortadan kaldırdı ki, bizde küçükler büyüklerin önüne geçip bu geleneği bozdular. Mesela, !...

            Mehmet Çelik abimiz en büyüğümüz, Mevlüt Çelik Abimiz yaşça ondan sonra gelir, Ömer Çelik Abim, Mevlüt abimden sonra gelir, Asım Çelik ve Nezir Çelik en küçükleri ikizler. Ben ise sıramı bekliyorum, içlerinde numune olarak duruyorum. (Ömer Çelik’ten sonra gelirim)

         Yaş olayına bakıldığında bizde her şey alaşağı. Yani anlayacağınız küçükler büyükleri geride bırakıp, yaş sıralamasında kalp krizi maratonunda hep ileriye gitmişler ve hatta Asım Çelik kardeşimiz hızını almayarak, durumu daha ileriye götürüp, aramızdan ayrıldı, Mekanı Cennet olsun.

          İzmir’e Nezir Çelik’in anjiyo olacağı hastaneye vardığımızda başta Nezir Çelik’in doktoru Op.Dr.Ali Öztürk olmak üzere tüm hastane personelinin güler yüzleri ve yakın ilgi ve alakaları takdire şayandır. Bu vesile ile canla başla çalışan ve Nezir Çelik’i eski sağlığına kavuşturan, başta Op.Dr.Ali Öztürk olmak üzere,  her kese bu duyarlılıklarından dolayı sonsöz teşekkürlerimizi sunar.Hayat boyu müteşekkiriz.

          Nezir Çelik’e de büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

  • Cuma 20.8 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Pazar 18.5 ° / 7.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

19.04.2024

  • İMSAK 03:47
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:12
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:57
  • YATSI 20:21