NEZİR ÇELİK


MEĞER BELEDİYEDE MECLİS VARMIŞ…

ENGELLERE RAĞMEN HİZMET


Önceleri meclis denildiğinde TBMM akla gelirdi. Geçen yıldan bu yana ise Doğubayazıt Belediye Meclisleri de gündemde yerini aldı. 

Büyük kentlerde CHP'li belediye başkanlarına karşı alternatif teşkil eden Belediye Meclisleri, tıpkı TBMM gibi ortaya çıkarken birde baktık ki Doğubayazıt'ta da Belediye Meclisi adını duyurdu.

Bu güne kadar varlığı bile belli olmayan Doğubayazıt Belediye Meclisi, kadın başkan Yıldız Acar'a karşı tam bir ittifak içine girmiş durumda.

HDP'li belediye meclis üyeleri isimsiz bir ittifak kurarak başkan Yıldız Acar'ı adeta çalıştırmıyor.

Son derece dürüst takılan Belediye Meclis üyeleri!!! Sadece dedikodu üreterek başkanı yıpratmaya çalışıyorlar.

Öte yandan, Doğubayazıt Belediye Meclis üyelerinden bir kısmının başkana karşı olan bu tavırları halk arasında tepkiyle karşılandı. 

Bir kadın başkana karşı böyle bir şer ittifakı kurmanın çirkinliğini dile getiren vatandaşlar, "Doğubayazıtlı olarak biri birimizi iyi tanıyoruz. Dürüst geçinen meclis üyelerini de iyi biliriz. Aslında bu durum, belediye başkanının her şeyi zaptürapt altına almasından kaynaklanıyor. Dolayısıyla kimse belediyede at oynatamadığı için başkanı yıpratma ittifakı yaptılar" diye konuştular.

ÖTE YANDAN

Doğubayazıt Belediyesi, yeni oluşumundan bu yana, geliştirdiği projeleri hayata geçirmeye çalışıyor, geleceğe dair planlarını tek tek hayata geçiriyor.

Halkın belki de özlem çektiği ve en doğal hakkı olan çalışmaları sunan Belediye Başkanı Acar, “Buna örnek olarak bu coğrafyanın temelleri olan mimar, mühendis ve çevre tasarımcılarından oluşan, projelerimizi hayata geçiriyoruz. Farklı fikirlerle şehrimizin geleceğini tasarlamak güzel bir duygu olması dışında, gençlerimizin her alanda kendini geliştirdiğini görüyoruz. En küçük esnafımızdan fabrikalara kadar, hatta mimarımızdan seyyar satıcılarımıza kadar, bize sunulan her fikri önemsiyor, önemli buluyoruz. Bize ve aslında halkımıza yapılan psikolojik ve fiziki saldırılara aldırmayıp, hizmetimiz ile cevap vereceğiz’’ dedi.

BİZDEN ÖNERİ…

Yapılan her iş, layıkıyla yapılıp, takdir ediliyorsa ve bunu insanlar memnuniyetleri ile dile getiriyorsa, doğru yoldasınız demektir. Bu da emeğin, amacına hizmetine, motivasyon vesilesi olmaktadır.

Her insan, aynı düşünceyi paylaşmak zorunda değildir, aslen, fikirler farklı, yorumlar başka pencereden olduğu takdirde ki buna katılır yada karşı olursunuz, nihai karar zengin bir kültürün harmonisini oluşturur.

Bir tek ortak nokta, insana saygı, fikirlere ehemmiyet vermek olmalıdır.

  • Cuma 23.8 ° / 11.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.5 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Ağrı

26.04.2024

  • İMSAK 03:34
  • GÜNEŞ 05:08
  • ÖĞLE 12:11
  • İKİNDİ 15:58
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:31