Gülten Aras Korkmaz


KOLAY KOLAY İYİLEŞMEZ İYİ NİYETİNDEN VURULANLAR...

.


Mert olmayan bir insanla işe başlamak sonu gelmeyecek ya da sonu kötü bitecek bir yola çıkmak demektir...
Size yazacak güzel bir sözüm olsa keşke, keşke bende aktarabilsem aklımdan ama yok maalesef aklımda sizinle ilgili sadece bana acı veren sözleriniz var...
Ağzımdan çıkan her sözü gözümden akan ya kattım sayenizde..

Dayanamıyorum artık arkamdan konuşulanlara
yüzüme gülen arkamdan dedikodumu yapanlara eğer varsa birazcık insan olan
arkamdan konuşmak yerine çıksın karşıma görelim ne hesap varsa ?Ben kusura bakmam kusur bana bakmadıkça gönlümü kapatmam ALLAH kitapta yazmadıkça..
Ben kimsenin arkasından konuşmadım hep yüzüne söyledim ve söylediğim sözüde hiç inkar etmedim hep arkasındaydım iyide olsa kötüde olsa uzun lafın kısası ben hep dürüsttüm..
Güvenini kazanan insan sana en büyük zararı verebilecek olandır işte ben bunları yaşayarak öğrenenlerdenim ne yazık ki.
Şu an ağlıyorsam bu pişmanlığımdan değil can göründüğünüz halde bana olan düşmanlığınızdandır...
Benim sabrımı ölçmek için delirtecek şeyler sormanıza yada söylemenize gerek yok yazdıklarıma ve yaşadıklarıma bakın yeter..
Anlaşmazlıklarla dolu bir geçmişin anlaşılacak bir geleceği asla olmaz..
Hızıma yetişebilir hatta beni geçebilirsiniz nede olsa varacağımız son nokta hepimiz için aynı hem ne kadar hızlı giderseniz o kadar çabuk sona erersiniz unutmayın...
Yazdıklarıma laf edenler cesaretime ve insanlığıma gölge düşürmeye çalışanlar olmuş görmüyorum bilmiyorum sanmayın sessizliğime sakın ola aldanmayın.

Hani ne derler "konuşursam derinden kimse kalkamaz yerinden" eğer sessizliğimi bozarsam bilmenizi isterim ki çok kişinin canı yanacak çok kişi mazi olacaktır.
Gözümdeki yaşa bakın yaptığınız işe bakın hiç birini göremiyorsanız da gidin bir mezar taşına bakın..
Dünya gözü ile bir daha görmek nasip olurmu bilmem ama her gözümü kapadığımda beliriyor karşımda o bana hayatı haram eden simanız!
Kimseye yaptığı şeyler için sebep bulupta kötü yönde eleştirmeye kalkmayın gün gelir devran döner sizinde evladınız aynı şekilde olur aynı şeyleri yapar pişman olursunuz bu yüzden kimsenin gönlünü kırmayın herkes ettiğini bir gün bulur bunu unutmayın.
Yorgunluğu iyi bilirim beden çöker ruh daralır isyan edersin gelmişine geçmişine fırtınalar kopar yürekte ardından bir çöl rüzgarı eser ve yanmış tüm külleri savurur ordan oraya düşersin ama görmezler ağlarsın duymazlar kendi içinde kaybolursun işte o an gerçekten yorulursun ve ben gerçekten çok yoruldum...

Aldığınız ah´lar sizi ne kadar ayakta tutar bilmiyorum ama dilerim Kırdığınız yerden kırılırsınız.

  • Salı 4.1 ° / 0.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 3.5 ° / 0.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 3 ° / -0.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Ağrı

19.03.2024

  • İMSAK 04:42
  • GÜNEŞ 06:06
  • ÖĞLE 12:21
  • İKİNDİ 15:45
  • AKŞAM 18:25
  • YATSI 19:43