Gülten Aras Korkmaz


DÜNYAYA NE ÇOK BORCUMUZ VARMIŞ MEĞER...

Arkamdan konuşmaya devam edin çünkü karşıma çıkacak kadar büyük değilsiniz...!


Allah´ım bıktım!... Sahtelerin sahte olduklarını bilmekten de yoruldum.....!

Hayat bu herkes için bilinmeyenlerle dolu, gelecek günlerin kime ne getireceğini kimden ne götüreceğini kimse önceden bilemez ki!

Hakkımda ki en hayırlı şeyi hiç bir zaman bilmedim bilemeyeceğim de ama ben her zaman hakkımda en hayırlı olanı istedim rabbimden oda verdi hamd olsun...

Ama...!

Dünyaya ne çok borcumuz varmış meğer beyni sadece kendi menfaati için çalışan,beş vakit namaz kılan ama içinde bir nebze Allah korkusu olmayan beş para etmeyen insanlara öde öde bitmiyor kederlerimiz, acılarımız...

İnsanlara tek söyleyeceğim şey Hakkımda konuşmadan önce hakkınızda bildiklerimi hatırlayın öyle konuşun! Benim de sabrımı taşırmayın.!!!

Kendi pislikliklerinizi örtmek için başkalarına çamur atmakla kendi sinsi planlarınızın üstünü örtemezsiniz. Masum insanlara iftira atarak sadece bir kez daha ne kadar basit olduğunuzu ortaya koymaktan başka bir adım öteye gidemezsiniz yazık çok yazık.

İftira ancak kendini ispatlayamayan zavallıların sığındığı bir araçtır.

Bir insanı karalamak ancak seviyesi düşük insanların işidir. İkiyüzlülüğü, dalkavukluğu, hak yemeyi beceren, iftirayı da becerir.

Allah büyüktür bir gün o da aynı şeyle karşı karşıya kalır inşallah.

Unutmayın ki? güneş balçıkla sıvanmaz? yalan ve iftira ile kurgulanmış bir hayat mutlaka açık verir, çelişkilerin ve detayların içinde boğulur iftira atanın kendisine döner ayağına dolanır.

Bu aralar yine yalancılar iş başında. Beni kötülemek ve karalamak için uğraşırken çok yorulmuşlardı.

Epeydir sesleri çıkmıyordu. Biraz dinlendikten sonra yine çalışmalara başlamışlar.

Çünkü onlarda ne suçluluk duygusu, ne utanmak nede onur gurur var. Onlar başkalarının ahlarıyla dolu haklarını yiyerek birde utanmadan etrafa hava atan aciz insanlar.

Bunlarda terbiye yok Allah korkusu da yok onlar çıkarları için her türlü ahlaksızlığa göz yuman karaktersizler bunu zaten biliyoruz...

Ama hayatımın en büyük iftirasını en güvendiğim insandan yiyebileceğimi hiç düşünmemiştim. Allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah...

Bu iftirayı atanlar siz öyle bir ah ve beddua altındasınız ki yer gök inliyor.Ne yaparsanız yapın bir gün o ah çıkacak ve siz neye uğraştığınızı şaşıracaksınız.

Allah´ın ve hayatın adaleti bunu sağlayacaktır...

Tek üzüldüğüm şey ne biliyormusunuz rabbim sizin planlarınızı bir kasırga gibi başınıza indiriyor ama yinede ders almıyor, yeni bir kasırga bekliyorsunuz vah size vah....!!!

Bir gün mutlaka, benim hiç olmadığım bir yerde ve bir zamanda o iftiranın acısı çıkacaktır... Bende sizi izleyeceğim...

Arkamdan istediğiniz kadar atıp tutabilirsiniz ben kendimi bildikten sonra hiç bir şey umrumda bile olmaz...

Arkamdan konuşmaya devam edin çünkü karşıma çıkacak kadar büyük değilsiniz...!

  • Salı 4.1 ° / 0.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 3.5 ° / 0.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 3 ° / -0.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Ağrı

19.03.2024

  • İMSAK 04:42
  • GÜNEŞ 06:06
  • ÖĞLE 12:21
  • İKİNDİ 15:45
  • AKŞAM 18:25
  • YATSI 19:43