Gülten Aras Korkmaz


DOĞUBAYAZIT GAZETESİNE BAŞARILAR VE NİCE 19 YILLAR DİLERİM...

.


SEVGİLİ KARDEŞİM...
Büyük insanlar olmadan büyük işler başarılamaz...
Önemli olan uzaklık değil, ilk adımı atabilmektir.Yönümüzü değiştirmezsek hedeflediğimiz yere varabiliriz.
?Hayatta üzüntüler paylaştıkça azalır, sevgiler ise paylaştıkça büyür ve çoğalır. 
Hayat başarı demek. Başarılı olmuş insanların hayatı ve sözleri başarı yolunda önemli taşlardır.
İlkeli, kaliteli tarafsız habercilik anlayışı içinde bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan Doğubeyazıt Gazetesi´nin 19. kuruluş yıldönümü nedeniyle emeği geçen bütün gazete mensuplarını tebrik eder, çalışmalarınızın aynı tempoda başarıyla devam etmesini dilerim. Gazeteniz 19 yıldır başarılı çalışmalarıyla halkın takdirini kazanıyor. Kentin sorun ve sıkıntılarını gündeme getirerek kamuoyuna aktarma da oldukça önemli bir misyonu üstleniyorsunuz.
Doğubayazıt´taki gelişmelere karşı gösterdiğiniz duyarlılık ile gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden gazetenizin kuruluş yıldönümünü kutluyorum?
Öncelikle günümüz şartlarında yerel bir gazetenin yaşamasındaki zorlukların ne derece büyük olduğunun farkında olan bizler 19 senedir yayın hayatına devam eden Doğubayazıt Gazetesini tebrik ediyorum.. Dürüst, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı ile yola çıkan Doğubayazıt gazetesi çizgisini bozmadan 19 yıllık yayın hayatını doldurmuştur. Doğubayazıt Gazetesi´ni tebrik ediyor, Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayarak halkın doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan basın kuruluşları, demokrasimizin güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde etkili bir araç olarak göze çarpmaktadır. Seviyeli ve ilkeli bir gazetecilik anlayışıyla sürdürdüğünüz yayın hayatınızın bundan sonrada başarıyla devam edeceğine inanıyorum...
Bu duygu ve düşüncelerle ilk günden bu yana yapılan objektif ve ilkeli habercilikte emeği geçen herkesi, kurucusundan yazı işleri müdürüne, muhabirinden matbaa görevlisine, dağıtıcısına ve okuyucusuna kadar tebrik eder, nice başarılı yıllar dilerim...
Kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek amacıyla, haber alma ve yayma görevini etik değerlere bağlı kalarak yerine getiren ilçemiz gazetelerinden Doğubeyazıt Gazetesi´nin kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.
Daha nice başarıları birlikte kutlamak dileği ile sevgili kardeşim Nezir Çelik...
 
  • Salı 4.1 ° / 0.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 3.5 ° / 0.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 3 ° / -0.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Ağrı

19.03.2024

  • İMSAK 04:42
  • GÜNEŞ 06:06
  • ÖĞLE 12:21
  • İKİNDİ 15:45
  • AKŞAM 18:25
  • YATSI 19:43