NEZİR ÇELİK


ÇıFT BAşLI HASTANE


ÇıFT BAşLI HASTANE


         Doğubayazıt Devlet Hastanesi yeni lüks binasına taşınırken hastanenin diş ünitesi eski hastanede bırakıldı. Diş ünitesinin yeni hastanede olmaması vatandaşların tepkisine de neden oluyor.


         Diş tedavisi için hastaneye giden vatandaşlar diş ünitesinin hastanede olmadığını anladıklarında adeta şaşkına dönüyorlar. Diş tedavisi için yeniden eski hastanenin yolunu tutan diş hastaları bu arada bol bol da beddua ediyorlar.


         Hastane başhekimi Dr. Mahmut Sertan Kapaklı?nın ilgisizliği nedeniyle bu sıkıntıları yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, ?sağlık hizmetleri bir bütündür. Koca hastanede her kes ayrı odalarda keyif çatarken biz diş hekimlerini arıyoruz. Eski hastanede sobalı bir mekanda sağlıksız bir şekilde diş tedavileri nasıl yapılabilir ki? Başhekimin de bir gün diş problemi olursa diş hastalarının ve diş hekimlerinin hangi şartlarda olduğunu görür inşallah? diye konuştular.


LÜKS HASTANENıN BAHÇESı DARMADAğIN


         Öte yandan, Yeni Hastanenin her tarafı dökülüyor. Bitmek tükenmek bilmeyen sorunlar çözülmeyi beklerken bunlara her geçen gün yenileri ekleniyor.


         Çökmüş zemin, daha doğru dürüst kullanılmadan bozulan kaplamalar?


         Doğubayazıt Devlet Hastane bahçesi daha güzel olsun diye parke taşları ile kaplatılmış. Ancak parke taşları çevreyi daha da güzelleştireceğine, bahçeyi eskiden daha da kötü bir duruma getirmiş. Çünkü bahçedeki parke taşları tamamen bozulmuş, bahçe içinde yürümeyi zorlaştırmaktadır.


         ışin ilginç yanı ise her gün bu taşların üzerinden gelip geçen yetkililer ne yazık ki taşların bu başkaldırışını görmezden geliyorlar. Bu bahçe düzenlemesini kim yapmış, bu düzenleme nasıl kabul edilerek parası ödenmiş anlaşılır gibi değil.

         Bu konuda tepkilerini dile getiren vatandaşlar, ?Vatandaşların memnuniyetini bir türlü kazanamayan Doğubayazıt Devlet Hastanesi neden böyle anlaşılır gibi değil. Peki iyi güzelde Yeni Hastaneye atanan Başhekim ve Yeni müdüre ne demeli. Bunların da demek ki diğerlerinde farkı yok. ıstikrar diye bir şey kalmadı. Vatandaş durumunu anlatacak, problemini çözecek karşısında bir yetkili yada muhatap kişi bulamıyor? şeklinde dert yandılar.
  • Cuma 8.6 ° / -3.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.7 ° / -0.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 11.9 ° / 1.1 ° Güneşli

Ağrı

29.03.2024

  • İMSAK 05:18
  • GÜNEŞ 06:45
  • ÖĞLE 13:14
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54