Fırat Beyazıt ÇELİK


BU RÜYALAR BİR GERÇEK OLSA!...

.


                  Ben çok rüya görürüm, aslına bakarsanız bu gördüğüm rüyalar hep aklımda geçenlerdir.

Nedir bu gördüğüm rüyalar biraz siz sevgili okurlarım ve dostlarımla paylaşmak isterim.

                         Bir keresinde Doğubayazıt´ı vilayet yapmışlar, Ben Nezir Çelik, Hamza Salman, Gazetede oturmuş, Kimin vali olacağı kararını almaktan söz ediyoruz, Yok Abdullah Özbek olsun, yok, İrfan Kenanoğlu olsun, yok Nurullah Çakır olsun.

Nezir Çelik bir karar attı ortaya, "Doğubayazıt´ı gezelim bir oylama yapalım, Doğubayazıt´lılar kimi istiyorsa o vali olsun". tamam dedik, Tamam dedik ancak, uyandığımda bir rüya gördüğümü ve isyan ederek, yastığa yumrukla vurduğumu biliyorum.

                Sonra bir rüya daha gördüm, aceleci ve sevinçli bir rüya, BAY-DER´in başındaki zat gitmiş, yerine daha temkimli, ve eleştiriye açık bir insan gelmiş. Yardımcısı ile birlikte çekmiş gitmiş. Bu bizim açımızda çok olumlu bir değer oldu. Ama ne yazık ki, uyandığımda bu zat  ve yardımcısı daha yerlerinde duruyorlardı.

                    Bu zat ve yardımcısı keyfi uygulamalar yapmaya devam ediyorlar. Bizim telefonlarımıza engel koyuyorlar, mesajlar bize gelmemesi için kendilerince uygulama yapıyorlar. Yani bizi hiçe sayıyorlar. Böyle bir şey görülmemiş, bunlar bize gösteremezler, yanlış kararlarının altında ezilip kalacaklar.

                 Ben bundan bir kaç ay evvel BAY-DER  hakkında bir yazı yazmıştım ,sevgili kardeşim Nezir Çelik rahatsızlığından dolayı İzmir´de bulunuyordu. Ricacılar kapısına dayandı, Nezir Çelik bana ulaşamadığında benim bu yazımı ricacıların hatırı için kaldırıyor ki, yazı okuma rakoruna gidiyordu. Ricacıların dışında çok sayıda dostlarımda devreye girdi. Ama gel gelelim, BAY-DER´in başında ki, bu zat ve yardımcısı bizlere çamur atmayı eksik etmediler. Biraz arkalarına dönüp baksınlar, nerden gelmiş, nereye gidiyorlar.

            Yirmi yıldır biz halkımıza hizmet ediyoruz, kime ne çıkar amaçlı hizmet etmişiz ona baksınlar. Sağolsun BAY-DER  eski başkanı Yaşar Büyük bana bir öneride bulundu, neydi o?, "Gazetenizin yıl dönümü için bir gece düzenliyelim" gerek yok abi sağol, dedim. 20. Yılımıza istinaden bir arkadaşım gece vermek istedik, sevgili Nezir kardeşim elinin tersi ile geriye attı. "Biz işimizi yapıyoruz abi, biz dilenci değiliz" dedi. Aslında iş dilencilikle alakalı değildi, 20 yıldır bir hizmetin amacını sergiliyecektik.

             Hatta sağolsun dostlar bu günümüz için hazır kıtada bekliyorlardı.

Şair Osman Eran "ben bu organizeyi yaparım"dedi. Maksut Konar, Müt. Metin Öztürk, İşadamı Musa Turan, İşadamı Ali  Eryılmaz, İşadamı Ali Tanrıverdi, İşadamı M.Emin Öztürk, Prof. Dr. Çetin Kotan, Op.Dr.Ahmet Koç, Lütfü Toktaş, Nihat Taştan, Ataşehir AĞRI-DER yön.kur.Başkanı Ebubekir Tanrıkulu, İYİLİK-DER YÖN.KUR.ÜYESİ Abdullah Semetay, Zübüyde-Ferit Ay, Dr.Abdurrahman Savsin, İrfan Çevik, Suat Sekin, Sevgi Pankal, İşadamı Oğuz Kafkaslı, Yıldız-Muzaffer İsmailoğulları, Tülay Kafkaslı, İşadamı (dengbej) Hüseyin Turan, Arzu-Turgay Kafkaslı, Ömer İsmailoğulları, Rahmi Yıldız, Mim.Metin Durmazçalışır, Müt.Hasan Turan, Fahrettin Kaya, Arda Kafkaslı, Nilay Zehra Akıncı, Tamer Aladağ, Dr.Akif  Aladağ, Sedat Yıldırım, Ahmet Mithat Taştan, İhsan Yıldız, Hakan Tayfur, Atakan Tayfur, Yavuz Karakaş, AGC Başkanı Aleaattin Aslan, Yılmaz Daş, DİYADİN-DER Başkanı Dilaver Özden ve onun yardımcısı Mehmet Aditatar, Burhan Aladağ, İrfan Aladağ, Sanayci iş adamı Fevzihan Aras, Kadir Okçu, M.Nuri Barış, Mahmut Okçu, Filiz Aladağ Çelik, Aynur Aladağ, Nihat Yıldırım, Aydın Aladağ, Manavgattan, Nilüfer Göllü, Fuat Gül, Nilgün Bayar, gibi dostlar gece düzenlememiz için sağ olsular desteklerini esirgemediler. Hatta ses sanatçılarımız Yunus Agıri ve Mustafa Baran´da sahne almak için hazır olduklarını beyan ettiler.

Tüm dostlar sağolsun bizi yalınız bırakmadılar.

              Bu ismini yazdığım dostlar her bir Türkiye´nin bir yanında gelecektiler. Ama olsun sevgili Nezir´in dediği oldu, biz kimseyi rahatsız etmedik, ama ne var ki, yine dostlar sağ olsun. Bizleri düşündükleri için...

  • Perşembe 23.2 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Cuma 23.8 ° / 11.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.5 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Ağrı

25.04.2024

  • İMSAK 03:36
  • GÜNEŞ 05:09
  • ÖĞLE 12:11
  • İKİNDİ 15:58
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:30