Fırat Beyazıt ÇELİK


20.YIL TEŞEKKÜRÜ?

Okuyucularımıza sonsuz teşekkürler...


Bu yıl Gazetemiz yirmincı yıla girdi. Acısıyla, tatlısıyla 20 yılı geride bıraktık.

 

Her türlü zorlukları aşarak Gazetemiz babası Nezir Çelik´in öncülüğünde hiç bir çıkar gözetmek sizin, siz okurlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.

Ne kimsenin maşası olduk, ne de gazetecilik mesleğimizi çıkar amaçlı kullandık. Başımız dik, anlımız açık keskin olan kalemimizle yolumuza devam ediyoruz.

         Nezir Çelik, Mehmet Koç, Hamza Salman, Gazetenin dizgisini hazırlarken, ben İstanbul ve civarı illerde Doğubayazıt ile ilgili haber topluyordum, sevinçliydik, bazı karanlıkları gün yüzüne çıkarmaklan  uğraş veriyorduk.

Sevgili Nezir Çelik kardeşimin küçük ve hatta minicik  çocukları evde süt, mama beklerken, o bütün gününü çıkaracağı Doğubayazıt Gazetesine ayırmıştı. Sevgili eşi Refika Çelik´in avazı çıktığı kadar bağırmasına ve çocukların süt-mama beklentisine aldırış etmeden gazetesini çıkarttı ve her kese sundu.

               Yirminci yılımız dolayısıyla bir çok dosttan, arkadaştan, okurdan tebrik mesajları aldık.

Bu teşekkür yazısını yazmaktan biraz geciktik, ama kusura bakmayın. Bazı olumsuzluklardan olsa gerek. Malum insanlık halı. Aklımda kalan ve mesaj yolluyan, arayan  dostları burada yad etmeye çalışacağım. Unuttuklarımda olsa bağışlasınlar.

       MUSA TURAN-İŞ ADAMI

Koca bir yirmi yılı onurunuz, şerefinizlen geriye bıraktınız. Sizleri kutluyorum, nice güzel yıllara. Gazetenizin 20.yılı kutlu olsun.

ALİ ERYILMAZ-İŞ ADAMI

Bundan 20 yıl evvel bir ses verdiniz,sesimize ses,kulağımıza çınladınız,iyi ki, Doğubayazıt Gazetesi doğdu,iyi ki, kadro olarak varsınız.Selam olsun 20.yılınız kutlu olsun.

 ALİ TANRIVERDİ-İŞ ADAMI

    Sanki bana dün gibi geldi bu gazeteyi  sevgili Nezir kurdu, nice senelere, yirminci yılınız bol olsun.

METİN ÖZTÜRK -MÜT.İŞ ADAMI

Sizler gazete olarak benim gözümde önemli bir konuma sahipsiniz. Çükü Doğubayazıt Gazetesi hapimizin Türkiye´yi aşmış sesimiz, kulağımız olmuşsunuz. Ben kahvaltı etmeden önce Gazetemin sitesine girer, memleketimde neler olmuş, onuda Doğubayazıt gazetesinde öğreniyorum. İşinizi sadık bir şekilde yaptığınız için bende sizleri cani gönülden kutluyorum.

MAKSUT KONYAR-ÇAPA BİLİM KOLEJLERİNİN YÖN.KUR.BŞK.

Harbidenmi, yani koca yirmi yılı geridemi bıraktık,yani Doğubayazıt Gazetesi 20  yaşınamı girdi?,  sanki dün gibi ben Yazı İşleri Müdürlüğünü yapıyordum,bana şaka gibi geliyor,biz yaşlandık,ama şu bir gerçek Doğubayazıt Gazetesi büyüdükçe,büyüyor,yolunuz açık olsun,nice yıllara İnşallah.

H.SEVDİN KOÇ-İŞ ADAMI

Kolay gelsin,yolunuz açık olsun,her zaman sesimiz ve kulağımız olmaya devam edin.Nice yıllara.

HÜSEYİN TURAN-İŞ ADAMI

Kolay gelsin ve 20.yılınız hayırlı olsun.

M.EMİN  ÖZTÜRK-İŞ ADAMI

        Doğuşunuz belli, gidişatınız malum, her zaman haklıdan yana, haksıza taviz vermediniz, yolunuz uzun bir yol,sizleri kutluyorum, nice güzel yıllara,başarınız daim olsun.

OĞUZ KAFKASLI-İŞ ADAMI

Canım kardeşlerim,hepinizi çok seviyorum,bu gazetenin kadrosunda bulunan herkesi tebrik eder,yolunuzun her zaman açık olmasını dilerim.

ZÜBEYDE-FERİT AY

Biraz öteye bizi sürmediniz,yalan-dolanla bizi aldatmadınız, habercilik, gazetecilik anlayışınızlan bizlere ışık tuttunuz, her zaman sağolun var olun, nice yıllara. yıllara?

LÜTFÜ TOKTAŞ

Her birimiz bir yerlere dağılmışız,bizleri bir araya getirp pekiştirdiniz,siz başımızın tacısınız, bir gazete ve gazeteci olarak bizleri sahiplendiniz, sağolun-varolunuz nice yıllara.

FEVZİHAN ARAS-SANAYİCİ İŞ ADAMI

   Az oldu güleli, insanların hayat  kaynağı oldunuz, azlığınız bizim için çok oldu, her zaman yanımızda oldunuz, bizlere onur verdiniz, bizim yaptıklarımızı gün ışığına çıkarttınız, sağolun, nice yıllara.

PROF.DR.ÇETİN KOTAN

Bana bir kaç satır daha yazın, beni benden geçirin, ben sizleri seviyorum, sevgimi her kes ile paylaşırmısınız? nice, nice güzel ve başarılı yıllara.

OP.DR.AHMET KOÇ

  Sizleri seviyorum, olumlu ve güzel bir kadroya sahipsiniz.Yolunuz açık olsun,nice güzel yıllara.

ARZU-TURGAY KAFKASLI

      Sevgili kardeşimİiz nice mutlu yıllara,doğruluk yolunuz açık olsun.

Fırat hayırlı olsun,nice yıllara sanki daha dün gibi sevgili Nezir benim açımda yeni Doğubayazıt Gazetesini çıkartıyor, mutlu olun,mutlu kalın, nice güzel yıllara,başarılar diliyorum.

DR.ABDURRAHMAN SAVSİN

Yolunuz açık bahtınız bol olsun,Gururlanarak söylüyorum,siz bu gazetecilik mesleğini şerefinizle  yapıyorsunuz,iyi ki, varsınız,iyi ki, canım ve ciğerimsiniz.

NİZAMETTİN DEMİR-İŞ ADAMI

      Sevgili Fırat kardeşim,uzun zamandır telefon dışında görüşemiyoruz.Çok iyi bir gazetenizin okuru ve takipçisiyim. Ne diyeyim nice mutlu yıllara, başarılarınızın devamını diliyorum.

ABDULLAH SEMETAY-MÜT.İŞ ADAMI İYLİK-DER YÖN.KUR.ÜYESİ

    Nice mutlu yıllara,başarılarınız daim olsun.

       İLİK-DER olarak yaptığımız çalışmaları dile getirdiniz.Hiç kimsenin kemik yalanı olmadınız. İşiniz gereği dürüstçe çalışıp, hiç kimseye yamalamadınız, yolunuz açık olsun,başarılar diliyorum ve Doğubayazıt kadrosunu dürüstlüğünden dolay çok seviyorum, sizi kutluyorum.

M.NURİ BARIŞ-İŞ ADAMI

      Her zaman benim açımda iyi işler yapmış ve yapmayada devam ediyorsunuz,sizin ile gurur duyuyorom,yolunuz açık olsun,bu dürüstlük mertebesi ile daha çok yıllar aşacaksınız.

YILDIZ-MUZAFFER İSMAİLOĞULLARI

      Nice mutlu ve umutlu yıllara,başarılarınızın devamını diliyoruz.

ÖMER İSMAİLOĞULLARI

    Güzel ve umutlu  günlerin ışığı oldunuz,yoksulun ve fakirin sofrasına aş ve ekmek oldunuz,nice mutlu yıllara.

YAŞAR OLGUN-MİLLİ EĞİTİM MÜFETTİŞİ

       Koca 20 yılı geride bıraktınız,bu uzun bir maraton,çok güzel bir başarı.Sizleri kutluyorum,başarınızın devamını diliyorum,yolunuz her zaman açık olsun.

TÜLAY KAFKASLI-İŞ KADINI

     Sevgili kardeşim, gurur kaynağımız olmuş ve her zaman yanımızda yer alıyorsunuz.Bu devası basın kuruluşunun tüm kadrosunu kutluyorum, nice mutlu yıllara diyorum.

      ALAETTİN ASLAN-AGC BAŞKANI

     Bir dirsek verdik bir, birimize,omuzladık bütün ağır yükleri,acısı ile tatlısı ile bu günlere geldik, Doğubayazıt Gazetesi iyi ki, var, iyi ki, doğmuş.Nice,nice yıllara.

BURAK TUNÇ

     Canım dayıcım  nine mutlu yıllar sizin olsun.

 TAMER ALADAĞ

      Şöyle bir dayanın sol yamacıma,o kadar dürüstçe yazıyorsunuz ki,sizlere hayranım. NİCE GÜZEL YILLARA.

EBUBEKİR TANRIKULU -AĞ-DER İST.ATAŞEHİR BAŞKANI.

      İyiki varsınız, iyi ki, bizlere dar günde destek oluyorsunuz. 20.ncı yılda değil, tüm günde bizlerlen beraber olun, nice,nice yıllara.

DİLAVER ÖZDEN -DİYADİN-DER BAŞKANI

        Yıllardır hep bizim ile pekinleştiniz.Kahrımızı çektiniz,sesimiz, kulağımız oldunuz,nice,nice mutlu yıllara.

      NİHAT TAŞTAN-İŞ  ADAMI

        Nice mutlu umutlu yıllara,emeğinizlen sizleri selamlıyorum.20.yılınız kutlu olsun.

     YILMAZ DAŞ-GAZETECİ-YAZAR

       Bu mesleğe adandık, aynı sofrada oturup bir zeytin karasını paylaştık, bazen bir kalem ve kağıtı ortaklaşa kullandık, mutluyuz, mutlu olacağız, çünkü hakkıyla işimizi yapıyoruz.Nice yıllara,hep beraber yolumuz açık olsun.

          ÖMER İSMAİLOĞULLARI

       Yıllarınız bol olsun,başarılarınız daim olsun.

        OSMAN EREN-ŞAİR

      Yıllarınız bol olsun, üstümüze yağsın,nice aydınlık dolu yıllara.

 İHSAN YILDIZ-MÜT. İŞ ADAMI

       Sevgili dayıcım yıllardır başarılı gazetecilik anlayışınızı sevinç ile  takip ediyoruz,hep haktan,dürüstlükten yanasınız,yolunuz her zaman açıktır,ama dahada açık olsun. Nice yıllara saygılar.

         Sırasıyla diğer dostları yad edelim.

Mesajlarına bakalım.         

Kadir Okçu, Nilüfer Göllü, Fuat Gül, Altuğ Durgu, Mim.Metin Durmazçalışır, Önder Durgu, Fahrettin Kaya, N.Zehra Akıncı, Mehmet Özen, Av.M.Ali Kızılay,  Celal Semetay, Filiz Aladağ Çalik, Aynur Aladağ,Dr.Akif Aladağ, Yavuz Karakaş, Sedat-Suat Yıldırım, Necmi Necmettin Öztürk, Sevgi Pankal, Mahmut Okçu, Ayhan Azeri, Mesut Gürbüz, Murat Baycan,Yasemin İnci Soydan, Ahmet Mithat Taştan, H.İbrahim Gürler, Rami Yıldız,Mehmet Kahraman,Ahmet Timur, Cahit Eker, Nihat Yıldırım, Halis Tan, Salih Deniz, Uğur Akkuzu, Yunus Agıri, Mustafa Baran, Zeki Semetay, Burhan Aladağ, Murat Andiç, İrfan Aladağ, Ekrem Aras, Ferdi Konyar, Bayram Konyar, İrfan Çevik, Aydın Aladağ, Ali Rıza Çelik, Ulaş Karakaş, Şahin Can, Uğur Tan, Halil Tozbey, Cengiz Yıldız, Sultan Temel, Reşit Kızıl, Şahin Kara, Agahan Yıldız, Arda Kafkaslı.

         Hepinize sonsuz teşekkürler, duygularınız, hisleriniz bizim için önemli. Sizleri yad ederken ismini unuttuğum dostlar kusura kalmasın.

Sevgi ve saygılarımızla. Hoşçakalın?

  • Salı 4.1 ° / 0.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 3.5 ° / 0.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 3 ° / -0.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Ağrı

19.03.2024

  • İMSAK 04:42
  • GÜNEŞ 06:06
  • ÖĞLE 12:21
  • İKİNDİ 15:45
  • AKŞAM 18:25
  • YATSI 19:43