ZAMAN USULCA FISILDADI. "RABBİNE BIRAK"...

ZAMAN USULCA FISILDADI.

Gülten Aras Korkmaz´ın Kaleminden

Gülten Aras Korkmaz´ın Kaleminden
Bir yara var içimde dokunduğumda beni acıtan, görmezden geldiğimde sızlayarak kendini hatırlatan!
Her uyandığımda kontrol ediyorum, yerinde duruyor. Uyumakla geçmiyor hiç bir yara...Acıyan bir yerimin olup olmadığını anlamak ister gibi yokluyorum içimi. Hiç bir sızı yok.
Mesafeler kapanır elbet.. Yürekteki yaralar asla.. Açılan her yaranın hüznü bize kalır ilelebet.. Ödenmemiş ahların alınacak hesabı Allah´a...!
Geçmişin ağırlığı yok üstümde. Yolunca yordamınca unutmuşum unutulması gerekenleri!
Bir yanımda çaresizlik diğer yanımda yorgunluğum var. Bir yanımda yalnızlığım, diğer yanımda geçmişe dargınlığım var.
İnsanlar için gözünü de feda etsen zaten kördü derler,yaptığınız her şey bir kör içinse alacağınız tek karşılık nankörlüktür!..Yıllar sonra benimle ilgili bir tek şunu söyleyeceksiniz..Kendinizden utanarak;Bizi kör dahi olsak sevebilecek birine biz en büyük nankörlüğü ettik..!
Attığınız hiçbir taş vurduğunuz hiçbir odun veya sıktığınız hiçbir kurşun söylediğiniz sözler kadar canımı yakmaz..
Beni acıtanlar ileriye dönük bir düşünün ben her zaman diyorum ki benim kaybedecek birşeyim yok peki siz düşünün bakalım benim kadar rahatmısınız ve sizlere tek birşey diliyorum yaşadığınız müddet´çe vicdanınız size hiç rahat vermesin inşallah?Hayatı dümen olanın rotasına güven olmaz. Biz en büyük hatayı sizin gibi akıl tutulması yaşayan insanlara inanarak yaptık maalesef...
Aramızdaki fark ne biliyormusunuz siz herşeye rağmen menfaatiniz için insanlığınızı kaybetmeyi göze alacak kadar duygusuz bense size yanlışlarınızı ve sizde gördüğüm adeletsizliğinizi işinize gelmediği için anlamak istemesenizde yüzünüze söyleyebilecek kadar dürüsttüm..
Ben yaptığım ve söylediğim hiçbir şeyden pişman değilim çünkü ben sözümün arkasında durabilecek kadar dürüst birisiyim en büyük yanlışım sizlerden bunu anlamanızı beklemekti çünkü herkes inanmak istediği kadarına inanıyor.. görmek istediği kadarını görüyor..
Bir gün canınızdan bir parçanızı kaybetmişçesine üzülür ağlarsanız işte o zaman beni anlarsınız umarım o gün herşey için çok geç olmaz..
Milletin derdi ben olmuşum demek ki farkımı fazlasıyla ortaya koymuşum... 
Siz beni nasıl görürseniz görün benim benliğimi değiştiremezsiniz!Bütün güçlerinize ve sessiz sedasız çevirdiğiniz dolaplara rağmen,kendim olmaya devam edeceğim!
Özümden verdiğim insanlar sözünde durmadıkça benden söz beklemesinler sevdiklerim kötü günümde yanımda olmadıkça onları kaybettiğim için üzülmemi beklemesinler..Artık bir 
kişiye bile sana güveniyorum diyecek mecalim kalmadı ne kadar yaşanmış acı hikayem varsa hepsinin altında en çok güvendiklerimin imzası var.
Tertemiz yüreklerimizi birbirimizle kirlettik.
Gülücüklerimizin yerini gözyaşlarımıza bıraktık,daha fazla eksilmeden gidelim birbirimizden,dünü, bu günü tükettik.
Bari yarınlarımız kurtulsun bizden...İyi mazeretler bulmayı başaranların, başka şeyler başarabildiği çok nadiren görülür.
İnsanlar ölülerinin gözlerini kapatıyor, Ama ölüler insanların gözlerini bir türlü açamıyor...
Sözleriniz büyük, yüreğiniz küçük! Hatalarınız yanlışlarınız çok, doğrularınız yok! Başkalarını mutsuz etmekten mutlu olabiliyorsanız.. Kendinize göre şanslı, bana göre ise zavallısınız! İncittiginiz insanın ve Kırdığınız gönlün bedduasından korkun!Bugün üstüne yatmaya çalıştığınız insanların emeği birer diken gibi batmaya başlayacak canınıza yok öyle rahat aldığınız ahların ağırlığının altında ezilmeye mahkumsunuz ne kadar kaçarsanız kaçın ilahi adelet yakanızı bırakmaz!O kadar çok canımı acıttınız ki sizi asla afetmiyecem ve hakkımı helal etmiyecem!
 


  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,60% 0,39
  • EURO

    34,81% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2506,22% 0,89
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Egazete


  • Cuma 20.8 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Pazar 18.5 ° / 7.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

19.04.2024

  • İMSAK 03:47
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:12
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:57
  • YATSI 20:21