YENİ EŞ BELEDİYE BAŞKANLARI: ELBİRLİĞİ İLE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

YENİ EŞ BELEDİYE BAŞKANLARI: ELBİRLİĞİ İLE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Nezir ÇELİK

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Doğubayazıt Belediye Başkanlığına seçilen Kenan Alkan ve eş Başkan Aygül Aşan tebrik kabullerine devam ediyor.

Gazetemiz Yönetimi Belediye Eş başkanlarını ziyaret etti.

Yoğun Tebrik ziyaretleri ile birlikte çalışmalara başladıklarını belirten Belediye Başkanı Kenan Alkan, hizmetlerin aksamamasına özen göstererek, zaman kaybı olmadan sorunların çözümüne yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Başkan Alkan,

 Yönetimden Toplumsal İşbirliğine Açık Davet göstererek,

Halkla ve Sivil Toplum örgütleri ile makamında buluştuğunu belirten Alkan, Bu buluşmalar, projeler ve çözümler üzerine yapıcı istişarelerin gerçekleştirildiği önemli birer platforma dönüştü. İşbirliği içerisinde gerçekleşen bu görüşmeler, çözüm odaklı bir yaklaşım benimsediğinin açık bir göstergesi oldu. Belediye halkı değil halk belediyeyi yönetecek şiarıyla, yapılacak bütün çalışmalarda kapsamlı olarak halkımızı detaylı bilgilendirip, tüm problemlerin çözümü ve çalışmaların özverili hale gelmesi için halkımızla el ele verip kadim şehri ivedi bir şekilde inşa edeceğiz.” dedi.

ÖTE YANDAN

BİZDEN BİR KAÇ ÖNERİ

Bilindiği gibi,

Belediye başkanları, şehir ve kasabaların yerel ihtiyaçlarını karşılamak ve buraları yaşanabilir bir duruma getirmek için görevlendirilen önemli kamu görevlileridir. 

Onun içindir ki başkanlar, demokratik bir yöntemle halk tarafından doğrudan seçimle belirlenmektedir.

Bu nedenle yerel halkın elinde kendisine en yakın yöneticileri doğrudan belirlemek için çok güçlü bir araç bulunmaktadır. 

Bir belediye başkanının önceliği, halkının yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamak olmalıdır. 

Çünkü hizmet odaklı olarak çalışan bir belediye başkanından; altyapı çalışmalarından, su ve kanalizasyon şebekesinden, imar-iskandan, sel ve taşkınlardan, depreme dayanıklı yapılardan, temizlikten, şehir içi ulaşım ve trafik durumundan, park - bahçe düzenlemelerinden, sosyal yardımlardan, eğitime kadar her alanda etkili ve hızlı bir şekilde hizmet üretmesi önceliklidir.

Bu tercihe dayalı olarak seçilen başkanın halkın günlük yaşamını kolaylaştırmak ve şehri geliştirmek için çaba göstermesi elzemdir.

 Bu gibi faaliyetler, toplumun genel refahını artırdığı gibi, insanların yaşam kalitesini de yükseltir.

O sebeple her zaman ifade ettiğim gibi, politikayı siyasi partiler yapmalı, Doğubayazıt, Ağrı belediye başkanı, hangi saikle seçilmiş olursa olsun sadece ve sadece yasalarda belirtilen hizmetlere odaklanmalıdır. 

Böyle bir durumda halk, çok daha rahat eder

Unutulmamalıdır ki, şehirlerin gelişimi ve halkın refahı, etkili ve adil bir yönetim anlayışıyla mümkün olur.

BELEDİYE BAŞKANI  KENAN ALKAN’A VE ŞAHSINDA EŞBAŞKAN AŞAN’A, BELEDİYE MECLİSİ ÜYELERİNE BAŞARILAR.



  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,38% -0,10
  • EURO

    34,68% -0,32
  • GRAM ALTIN

    2404,51% -1,24
  • Ç. ALTIN

    3885,31% -0,65

Egazete


  • Çarşamba 22.4 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 20.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Ağrı

01.05.2024

  • İMSAK 03:25
  • GÜNEŞ 05:01
  • ÖĞLE 12:10
  • İKİNDİ 15:59
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:38