VALİ VATANDAŞLARLA BERABER

VALİ VATANDAŞLARLA BERABER

Ağrı Valisi Işın Alpaslan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

- Vali Işın:
- Ağrı´nın içine fitne ve fesat sokulmak istenmiştir ama Ağrılı vatandaşlarımız buna izin vermemiştir
- Çocuklarınızı başkalarının hevesleri ve kötü emelleri için büyütmüyorsunuz. Çevremizdeki herkese söyleyelim, çocuklarımıza iyi sahip çıkalım

Ağrı Valisi Musa Işın, "Biz huzurumuzu koruyalım. Bugüne kadar Ağrı´nın içine fitne ve fesat sokulmak istenilmiştir ama Ağrılı vatandaşlarımız buna izin vermemiştir. Biz de içimize fitne ve fesat sokacak herkese ?dur´ diyeceğiz. Kimseye fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Vali Musa Işın, eşi Tuba Işın ile Alpaslan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet eden, onların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Işın, yaptığı konuşmada, devlet olarak vatandaşın huzur ve refahı için çalıştıklarını, vatandaşın da devletine sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Ağrı´da devletin yardıma ihtiyacı olan herkese elini uzattığını, buna karşılık Ağrılıların da devletine vatanına sahip çıktığını ifade eden Işın, şunları söyledi:

?Ağrı halkı bu manada taktir edilmektedir. Kendi huzurunu ve refahını düşünmektedir. Kimsenin kendisini huzursuz etmesini istememektedir. Biz bu huzurumuzu koruyalım. Bugüne kadar Ağrı´nın içine fitne ve fesat sokulmak istenilmiştir ama Ağrılı vatandaşlarımız buna izin vermemiştir. Biz de içimize fitne ve fesat sokacak herkese ?dur´ diyeceğiz. Kimseye fırsat vermeyeceğiz. Bizim huzurumuz her şeyden daha önemlidir. Biz istiyoruz ki, insanlarımız sürekli mutlu ve güler yüzlü olsunlar."

Çocuklarımıza sahip çıkalım
Işın, vatandaşlardan özellikle çocuklarına sahip çıkmaları konusunda uyararak, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızı iyi sahipleneceğiz. Onların iyi eğitim alması için gayret göstereceğiz. Kız, erkek çocuk ayırt etmeksizin onları okula göndereceğiz. Çocuklarınızı başkalarının hevesleri ve kötü emelleri için büyütmüyorsunuz. Çevremizdeki herkese söyleyelim, çocuklarımıza iyi sahip çıkalım. Bazı şeyler çok cazip bir şekilde anlatılır , oysa anlatılanların hiçbir cazip tarafı yoktur. Onun sonu hüsran, ölüm, katil olmak ve katliamlara ortak olmaktır. Sakın başkalarının heveslerine yem olmayın. Bu ülke hepimizin. Dün İran sınırından Afganistanlı 59 kişi Türkiye´ye geçti. ?Niye Türkiye´ diye soruyoruz onlara; diyorlar ki, ?Türkiye zengindir ve adildir. Biz de burada huzur içerisinde yaşamak istiyoruz´. Biz kendi memleketimizin kıymetini bilelim. Memleketimize ve devletimize sahip çıkalım. Kötü niyetli insanlara fırsat vermeyelim."

Ağrı´ya yapılan devlet yatırımları hakkında da bilgi veren Işın, il genelinde halen 2 milyar 200 bin lira tutarında yatırımın devam ettiğini bildirdi.

Tüm bu yatırımların Ağrılıların yaşam koşullarının iyileşmesi için olduğunu vurgulayan Vali Işın, "Sizden tek bir şey istiyorum, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da içinize fitne ve fesat sokanlara fırsat vermeyin. Sadece bunu istiyorum sizden. Kendiniz için sizin huzurunuzu bozanlara fırsat vermeyin" dedi. (AA)

/resimler/2016-1/10/0947284612544.jpg



Anahtar Kelimeler: VALİ VATANDAŞLARLA BERABER
  • BIST 100

    10177,5%1,31
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Egazete


  • Perşembe 20.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 13.4 ° / 7.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 15 ° / 2.5 ° Şiddetli yağmurlu

Ağrı

02.05.2024

  • İMSAK 03:24
  • GÜNEŞ 05:00
  • ÖĞLE 12:10
  • İKİNDİ 15:59
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:39