Sosyal Medya Çalkalanıyor?

Sosyal Medya Çalkalanıyor?

UMUDUMUZ ESKİ VEKİLLER?

AK Parti, Ağrı Eski Milletvekillerine Emanet!

Haber: Nezir ÇELİK

Ağrı´nın 4 eski milletvekili,  AK Parti Genel Başkan Yardımcılarının yardımcısı oldular.

Görevlendirmelerden sonra Fatma Salman, Ekrem Çelebi, Kerim Yıldız ve Halil Özyolcu, genel merkezde çalışmaya başladılar.

Bu görevlendirme üzerine Ağrı eski milletvekilleri, sosyal medya üzerinden öyle bir yayın yaptılar yada yaptırdılar ki sanki genel başkan yardımcısının yardımcısı değil de birer bakan olmuşlar.

Edinilen bilgilere göre, Genel Başkan Yardımcılıklarının yardımcılığına, 5-7 kişi arasında atama yapılıyor. Yakın zamana kadar bu görevlere mevcut milletvekilleri arasından isteyenler atanıyordu.

Ancak Mevcut milletvekilleri genel merkezde çalıştıklarında, bu kere yasama hizmetlerinde aksamalar olduğu için yeni dönemde bu uygulamadan vazgeçildi.

Onun için, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın talimatıyla bundan böyle genel başkan yardımcılıklarının yardımcılığına, istekli olan ve herhangi bir meşgalesi bulunmayan eski milletvekillerinin atanması kararlaştırılmıştır.

Dolayısıyla Ağrı´nın eski dört milletvekili de, talepleri üzerine bu görevlere atanmışlardır.

Eski Ak Partili Sağlık Eski Bakanı Yaşar Eryılmaz´ın, böyle bir görevi talep etmesini düşünülemeyeceği nazara alındığında ve yine Ak Parti eski milletvekili M.Hanefi Alır´da, sosyal ve ticari meşguliyetleri dolayısıyla böyle bir görev talebinde bulunmadıkları için, genel merkezde görev almamışlardır.

Eski milletvekillerin atandıkları bu bürokratik görevleri çok abarttıklarını belirten vatandaşlar, "siyasetçiler yaptıkları hizmetle övünmelidir. Oysa ki eski vekillerimizin bu yeni görevleri, parti içinde bürokratik görevlerdir. Bu kadar abartmaya gerek yoktur" dediler.



şoerş ilboğa
5.08.2017 11:28:33
Ağrı 5-0 Yaparken de Durum Değişmedi Eski vekillerin atandıkları bu görevlere sevinmeleri normaldir. Çünkü son 15 yıldan bu yana Ağrı, siyasette hakkettiğini hiç alamadı. Geçmişte AK Parti Ağrı´da 5-0 yaparak bir rekor kırmıştı. O zaman da bütün beklentilere rağmen Ağrı´ya bir bakanlık verilmediği gibi meclisteki bir komisyonun başkanlığı bile bizim vekillerden esirgendi. O nedenle eski vekillerin bu göreve sevinmeleri normal karşılanmalıdır

Resul Kızıldağ
5.08.2017 11:53:34
AKP nin taktik koltuk dağılımı . tepkileri yumuşatmaya yöneliktir.bizim çocuklar da güzel bir koltuk sahibi olmuşlar . aferin .

zahir temtek
5.08.2017 12:02:01
Sayın çelik kalemine sağlık,çok doğru ve yerinde tespitler yapmışsın,fatma genel merkeze durmadan yalakalık yapıp yer edinmeye çalışıyor,çelebi o anlamsız gülüşüyle ilden ile dolaşıp çok önemli bir bakan edasında çalışıyor adı altında yalakalık yapıyor,ne kadar eski vekil varsa gidip başkan yardımcısının yardımcısının yardımcısı olabilir zaten:)ama öyle bir şow yapıp öyle bir hale getirdiletki dersin bakan seçildiler,ayıp ya ayıp bu kadar insanları kullanmayın ve halka cahil muamelesi yapmayın,veki adayı bile olamadınız şimdi sanki bakan edasıyla hava atıyosunuz,zaten bir gökçe vakası varki hiç sormayın ağrıya gelince küçük dağları o yaratmış edasıyla havalar entrikalar ama ankarada gıkı yok,onu aday yapan vali musa ışın yaptı ve yaptıklarını görünce dayanamayıp dövmek zorunda kaldı sonuç malum genel merkeze alındı.hata ağrlı vatandaşlarda değil hata genel merkezde adam gibi adamlar varken en dandik adamları aday yapıyorlar sonuç hüsran.

vahit söyler
5.08.2017 12:04:18
hiç bir şeyi hafife almamam gerektiği edindiğim en önemli tecrübelerden biridir. iktidar olan bir partinin genel merkezinde kapısını çalabileceğimiz insanların varlığı bizim için bir kayıp değildir. aksine büyük bir kazançtır. insan yeri geldiğinde çoğu kişinin hafife aldığı bir temizlik işçisinin bile çok büyük bir faydasını görebilir. arkadaş ilgili siyasileri itibarsızlaştırmaya çalışmış. böyle yaparak ağrıya bir faydasının olduğunu mu zannediyor?

Hakim öccan
5.08.2017 12:05:48
Sayin çelik diline sağlık az bile yazmışsın bu vekil eskileri için daha kendi yuvasını idare edemeyenler bu halkı idare etmeye çalışıyorlar utanmadan sıkılmadan şimdiden adaylık için nabız yokluyorlar eserleri olmadığı gibi enkazlarinida kaldirmiyorlar halkımızın üstünden ben şahsen oyumu sayın Cumhur başkanının şahsına veriyordum ama bunlara değil oy Günahımi vermem bundan sonra hiç kullanmam en azından vijdanen musterih olurum sizi bu cesur paylasiminizdan dolayi tekrar tebrik ediyorum saygilarimla

Anahtar Kelimeler: Sosyal Medya Çalkalanıyor
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,20
  • EURO

    34,91% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2435,49% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Egazete


  • Perşembe 23.2 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Cuma 23.8 ° / 11.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.5 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Ağrı

25.04.2024

  • İMSAK 03:36
  • GÜNEŞ 05:09
  • ÖĞLE 12:11
  • İKİNDİ 15:58
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:30