NİZAMETTİN DEMİR ?İN BAŞARILI ÇIKIŞI?

NİZAMETTİN DEMİR ?İN BAŞARILI ÇIKIŞI?

HABER-YORUM: FIRAT BEYAZIT ÇELİK

HABER-YORUM: FIRAT BEYAZIT ÇELİK

        Bazılarının hikayesi bir yerde başlar ve bir yerlerde de biter. Ben Doğubayazıt´lının hikayesinin başlayıpta bir yerlerde bittiğini ne duydum, nede gördüm.

Doğubayazıt´lı azimlidir, dürüsttür. Dürüstlüğüne güvendiğinden verdiği mücadelesinden asla vazgeçmiyor ve bundan da başarılı oluyor.

         Sevgili ağabeyim Nizamettin Demir´de bunlardan biridir.

        Sevgili Nizamettin Demir´i  uzun yıllardır tanırım. İşine bağlı, azimli bir kişiliğe sahiptir. Dost delisi, çıkar gözetmeksizin her kes ile cana, candır. Dürüstçe çalışıyor uzun ve engelli, zorlu yolları katetmesini seviyor .Gözüpek bir kişiliğe sahiptir. Her zaman ve her yerde toplumun içinde yer etmesini bilir ve haddini aşmaz. Her şeyden evvel Nizamettin Demir sevdiğim, saydığım bazı insanlar gibi alçak gönüllüdür.

            Sevgili Nizamettin Demir abi ile dostluğumuz yıllar evvele dayanmaktadır.

/resimler/2018-4/13/1449438036907.jpg

           Bundan yıllar evvel İstanbul´da dericilik yapıyordu. Dükkanı ve atölyesi İstanbul Beyazıt´taydı. Yanında bir sürü insan çalışıyordu, ve bu insanlar Nizamettin Demir sayesinde evlerine aş ve ekmek götürüyorlardı. Fırsatım oldukça kendisine uğrardım, sağolsun ilgi ve alakadan hiç kusur etmezdi.

       Sonra dericilik sektörü dibe vurunca başka arayışlar içerisine koyuldu. Hemen, hemen 20-25 yıla yakındır kendisi ile iplerimiz koptu ve görüşemez olduk. Uzaktanda olsa selam yollamaktan hiç geç kalmazdı.

              Daha sosyal medya üzerinde kendisini takip etmeye başladım ,eeeee, nede olsa eski dostluğumuz baki kalmıştı?

             Sosyal medya üzerinde takip ettiğime göre, yurt dışına açılmış, bir çok ülkelere kendi şirketinin şubelerini açmış ve bu konuda da başarılarına başarı katmış.

           Benim huyumdur eski ve yeni olan hiçbir dostumu ihmal etmem ve elimde geldikçe onları yad ederim. Başarılarından söz ederim?

       Sevgili Nizamettin Demir´de bu kişilerden nasibini alanlardandır?

          Nizamettin Demir ve arkadaşları uzun yıllardır Merkezi İstanbul Bağcılar´da bulunan MAXİMUM GROUP İnşaat, Tekstil,Cüccaciye ve gıda  LTD.ŞTİ bünyesinde hem ithalat ve hem ihracat yapmaktadırlar. Bu şirket bünyesinde başta Kuzey Irak, İran, Filistin, Makedonya, Rusya, Suudi  Arabistan, Kuveyt, Cezayir gibi ülkelere ihracaat ve ithalat yapmaktadırlar?

             Bu azimli başarıları kısa zamanda meyvesini verir ve başarılarının devamı ardı, ardına geliyor?

           Her sene Antalya´da fuarlar düzenleyip, yaptıkları ihracaat ve ithalat hakkında yerli ve yabancı konuklarına bilgi sunmaktadırlar..

         Nizamettin Demir Antalya´daki fuar konuşmasında konuklarına şu hitapta bulunmaktadır:

         ? Değerli konuklarımız bu sene yedincisini organize ettiğimiz Maximum Group uluslararası satış organizasyonumuza hepiniz hoş geldiniz, ekliyor ve devam ediyor konuşmasına, bundan yaklaşık on sene kadar öncesinde Kuzey Irak´ın Erbil kentinde başladığımız ticari faaliyetlerimizi bu gün itibarı ile Kuzey Irak, İran, Filistin, Makedonya, Rusya, Suudi Arabistan, Kuveyt, Cezayir gibi ülkelerede taşınmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Adım attığımız tüm ülkelerin pazarında ilk ve en temel ilkemiz karşılıklı güven esasına dayanmaktadır. Bu güvenin zedelenmemesi en önemli prensibimizdir. Düzenlemiş olduğumuz bu organizasyon gerek ismini saydığımız ülkeler ve herekse ülkemiz için çok önemli ekonomik hamlelerdir.

Tabi ki, konuya sadece ekonomik yönüyle bakmıyoruz. Aynı zamanda bir kültür köprü vazifesi görüyoruz. Bundan önce düzenlediğimiz altı organizasyonda edinmiş olduğumuz tecrübe ve deneyimlerimizi bir sonraki  organizasyonumuzda daha üst noktalara taşımayı hedefliyoruz. Sözlerime  son vermeden öncellikle katılımcı yerli ve yabancı firmalarımıza ve gerekse teşrifleri ile organizasyonumuzu şereflendiren tüm müşterilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.? dedikten sonra, bir daha bu gibi fuarları yurt dışında da organize edecekmisiniz?, sorusu üzerine Nizamettin Demir şu yanıtı verdi:

           ?Bizim en büyük amacımız Türkiye´mizin tanıtımı açısında, sürekli olarak Antalya´da fuar düzenlemeyi düşünüyoruz.Yalınız firmalarımızı değil,Türkiye´nin bir turizm cenneti olduğunu da her kese göstermek için, Antalya´yı tercih ediyoruz.?

            Ne diyelim, Sevgili Nizamettin Demir ve arkadaşlarının bu başarılı çıkışlarını kutluyoruz ,başarılarının devamını diliyoruz. 

/resimler/2018-4/13/1449593974598.jpg



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,23
  • EURO

    34,78% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2422,50% -0,41
  • Ç. ALTIN

    4003,65% -1,71

Egazete


  • Salı 18.4 ° / 5.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.3 ° / 7 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 9.1 ° Güneşli

Ağrı

23.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:11
  • İKİNDİ 15:57
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:27