MURAT AKKURT YENİDEN REFAH PARTİSİ DOĞUBAYAZIT İLÇE BAŞKANI OLDU

MURAT AKKURT YENİDEN REFAH PARTİSİ DOĞUBAYAZIT İLÇE BAŞKANI OLDU

MURAT AKKURT. “PARTİMİZİN DOĞUBAYAZIT’TA ÜST SEVİYEYE GELMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIMIZDAN KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN“

 Partimiz şuanda Meclis dışındaki siyasi partiler içerisinde en çok üyeye sahip 5. büyük siyasi parti olarak kayıtlar bulunmaktadır. 

Türkiye'nin yükselen yıldızı Yeniden Refah Partisi'dir. Cenab-ı Allah yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları Yeniden Büyük Türkiye'nin, Yaşanabilir Türkiye'nin kurulmasına, yeni bir Dünya'nın kurulmasına nasip ve müessir eylesin.

Bilindiği gibi, Yeniden Refah Partisi'nin kuruluş amacı bu aziz millete hak ettiği yeri kazandırmaktır. kuruluş amacımız. Sıkıntıların ölçüsü ekonomik, adalet ve sosyal devlet anlamında çok büyük. İnşallah en kısa sürede ivedi şekilde iktidara geldiğimizden kısa süre sonrasında 3 ve 6 aylık periyotlar içinde bu milletin sırtındaki yükü kaldıracak şekilde hamleleri yapacağımızı şimdiden sesimizin ulaştığı her yere duyurmak istiyoruz.

MİLLİ EKONOMİ YÖNETİMİ

30 MADDELİK VAATLER İSE

Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde hazırlanan 4 adet kitap ile Milli Görüş yöneticiliğini topluma izah etmektedir.

-Sınıfta kalmadığı sürece üniversite ve meslek yüksek okullarında okuyan öğrencilerin bursları hibe edilecek.

- Bir defaya mahsus olmak üzere vatandaşın tüm vergi borçları devlet tarafından silinecek. Banka borçları ve diğer senelik borçlarda faizler 0'a çekilecek, uzun bir ödeme planı ile vatandaşlar rahatlatılacak.

- Gurbette yaşayan vatandaşlara yönelik uygulanan sosyal güvenlik hizmetlerindeki çifte standart kaldırılacak. Sağlık güvenceleri kazandırılacak. Emeklilik borçlandırılmasındaki çifte standart kalkacak. Gurbetçiler tatile geldiklerinde cep telefonlarını 90 gün kullanabilecekler. En az 10 yıl yurtdışında çalışıp Türkiye'ye kesin dönüş yapan vatandaşlar 2000 cc aşmayan araçlarını gümrük ve vergi ödemeden yanlarında getirebilecek.

- Araba alırken ödenen vergi ve gümrük bedeli araç bedelinin yüzde 50'sini geçmeyecek.

- Kamuda yolsuzlukla mücadelede rüşvet verene ve alana en az 10 yıl özgürlük kısıtlaması getirilecek.

- Otoyol, hastane ve köprü projelerindeki taahhütler kaldırılacak, halk hizmete bedel ödemeyecek. Kamu bankaları bu tip projelere kredi vermeyecek, hiç kimse milletin sırtından sıfır ticari riskle zengin olmayacak.

- Eğitim sistemi yeniden ve yeni nesle uygun bir şekilde yapılandırılacak.

- Kamuda tasarrufa gidilecek. Makam aracı, çifter maaşta tasarruf olacak. Kamu personellerine hizmet içi eğitimler devlet tesislerinde verilecek.

- Temel gıda maddelerinde vergiler sıfırlanacak.

- Aynı iş yerinde en az 5 yıl çalışan her vatandaşa yılda bir kez 14 günlük ücret kadar tatil parası verilecek.

- Anne babaya bakmak evladın sorumluluğudur. Evlatları bakmıyorsa devlet bakacaktır. Devlete sığınan insanlar burada vefat ederse evlatlar hiçbir şekilde mirastan istifade edemeyecek. Evlatlara ebeveynlere baktığı için para verilmeyecek. Yeni bir istihdam alanı açılarak evde yaşlı bakım hizmeti alan her vatandaş kendini taşıyabilen bir yaşlıya evinde bakabilecek, yaşlılar sıcak ailetamından koparılmayacak.

- Asgari ücretten vergi alınmayacak. Asgari ücretten emekli olan vatandaşların maaşı asgari ücretten az olmayacak.

- Elektrik dağıtımında kaçak bedelleri kaldırılacak. Elektrik dağıtım şirketlerinin denetimi her ay yapılacak. Elektrik, enerji üretiminde uygun vatandaşlara lisans verilecek.

- Esnaflar, şirketler, odalara kayıt olmak ve para ödemek sorunda olmayacak. Odalar, meslek odaları rekabete açılacak.

- Bankalar özel tüketicilere en fazla 24 ay taksitli, maaşlarının en fazla 5 katı kadar tüketici kredisi verebilecek.

- Her köy ve mahallede oyun parkı ve spsahası olacak. Avrupa'da olduğu gibi mezra veya taşra hekimlikleri kurulacak. Duruma göre 5-10 köye bir doktor, ziraat mühendisi bakacak.

- Çalışan kadınlar doğum yaptıklarında 24 ay emzirme iznine ayrılacak ve işsizlik maaşı kadar ödeme alacaklar. 1 çocuk için asgari ücretin yüzde 10'u, 2 çocuk için yüzde 15'i, 3 çocuk için yüzde 20'si kadar çocuk parası ödenecek. 4 ve üzeri çocuklarda çocuk başına yüzde 10 artış olacak.

- İlaç sanayinde yatırım ve geliştirme sınırsız destekle en üst seviyelere taşınacak.

- Her köye bir okul projesi olacak. Köy hayatı ve ekonomi geliştirilecek.

-Tarım kredi kooperatiflerine olan borçların faizleri sıfırlanacak. Mevcut borçlar 3 yıl yapılandırılacak. Çiftçilerin gübre, ilaç ücretlerindeki vergi sıfırlanacak ve yüzde 30 ila 50 arasında teşvik uygulanacak.

- Damızlık ve süt hayvanı üreticilerinin kullandığı yemlerin gümrük ve tüm vergi yükleri sıfırlanacak.

- Yerli tohum üretimi devlet tarafından en güçlü şekilde desteklenecek.

Dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Egazete


  • Cumartesi 23.5 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.6 ° / 10.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 25 ° / 10.5 ° Güneşli

Ağrı

27.04.2024

  • İMSAK 03:32
  • GÜNEŞ 05:06
  • ÖĞLE 12:10
  • İKİNDİ 15:58
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:32