MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YUSUF YARDIMCI GAZETEMİZE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YUSUF YARDIMCI GAZETEMİZE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

.

Doğubayazıt Milli Eğitim Müdürü Yusuf YARDIMCI, İftardan sonra Gazetemizi ziyaret ederek, Gazetemiz Sahibi Nezir Çelik ile bir süre sohbet etti.

Gazetemiz aracılığıyla mesaj veren Yusuf Yardımcı´nın 2016-2017 Eğitim - Öğretim Yılı Tatil Mesajı şöyle:

Değerli İdareci ve Öğretmenlerim, Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Veliler

Büyük umutlarla başladığımız 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci yarısını 09 Haziran 2014 tarihi itibariyle bitirdi. Bu maratonda samimi çalışan ve emeğini gerçekten esirgemeyen herkese en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Değerli Öğretmenler

Bir ülkenin kültürel, sosyal ve ekonomik kalkınmasında, halkın refah ve huzur içinde yaşamasında temel unsur insan ve insana verilen eğitimdir. Eğitimin temel hedefi ise sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, soruşturan ve yorumlayan bireyler yetiştirmektir.

Sizler dünyanın en kutsal mesleğini yapmaktasınız. İdeal insan, ideal bireyler yetiştiren kişidir. Bugünün küçükleri, yarının büyükleri, istikbalimizin güneşi, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımız sizin atölyelerinizde el emeğinizle şekillenmektedir.

Onları, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yetiştirmeye çalışırken büyük gayret ve özveri ile çalışmaktasınız. Gelecek eğitim-öğretim döneminde de sizlerle birlikte daha iyi işler başaracağımıza, İlçemizin eğitim seviyesini elbirliği ile bulunduğumuz noktadan çok daha yukarılara taşıyacağımıza ve bütün gücünüzle yola devam edeceğinize inanıyorum, hepinize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu maratonun tatilinde çok iyi dinlenmiş, zinde ve finali yakalamak için dinç bir atakla hedefi aşmanın azmi ile görüşmek dileğiyle.

Sevgili Öğrenciler

Karnelerinizi elinize aldığınızda inanıyorum ki hepiniz çok sevineceksiniz. Ancak, başarılı olamayanlarınız üzülmesin. Her şey not demek değildir. Kendinizi asla karne stresine sokmayın. İyiyi, doğruyu, güzeli arayarak derslerinizde başarılı olmak için neler yapabileceğinizi düşünün. Gelecek eğitim-öğretim döneminde de daha istekli ve planlı çalışarak başarılı olacağınıza inanıyorum.

Başarınız için size en çok gerekli olan kendinize güveninizdir. Cesaretinizi ve güveninizi hiçbir zaman kaybetmeyiniz. Tatilinizi en iyi şekilde değerlendirmenizi, bol bol kitap okumanızı, Gelecek eğitim-öğretim döneminde de aynı azim ve sabırla, hatta daha çok çalışarak hedeflediğiniz başarılara ulaşacağınıza yürekten inanıyorum ve sizlere güveniyorum.

Kıymetli anne ve babalar

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her yönüyle iyi yetişmeleri için elinizden gelen her türlü fedakârlığı göstermektesiniz. Yapılan bütün fedakârlıklar karşısında anne ve babalar çocuklarının başarılı olmasını isterler. Ancak bu her zaman mümkün olmayabilir. Sevgili yavrularınızın karneleri nasıl olursa olsun, ailesinin desteğine, güvenine ve şefkatine her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu unutmayın.

Onlara karşı her zaman olduğu gibi ama şimdi sevgi, şefkat dolu ve hoşgörülü olun. Onları başarısından dolayı tebrik edin, eğer zayıf notu var ise yanında olduğunuzu, gayret gösterirse başarılı olacağını, sistemli çalışması ve dikkat gerektiğinin moralini vermelisiniz. Velilerimizin de kabullenici ve anlayışlarından dolayı ayrıca hepsini kutluyor iyi ve birlikte tatil geçirmelerini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, hepinizin sağlıklı ve huzur dolu bir tatil geçirmenizi diler, tüm idareci ve öğretmenlerime, velilerimize, sevgili öğrencilerime sevgi ve saygılarımı sunarım.? Dedi.

/resimler/2017-6/12/0951524145470.jpg



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,60% 0,39
  • EURO

    34,81% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2506,22% 0,89
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Egazete


  • Cuma 20.8 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Pazar 18.5 ° / 7.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

19.04.2024

  • İMSAK 03:47
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:12
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:57
  • YATSI 20:21