İSTANBUL, AĞRI DERNEKLER FEDERASYONUNDA MİLLETVEKİLLERİ, İŞ ADAMLARI VE HEMŞERİLERİMİZ SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTULAR.

İSTANBUL, AĞRI DERNEKLER FEDERASYONUNDA MİLLETVEKİLLERİ, İŞ ADAMLARI VE HEMŞERİLERİMİZ SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTULAR.

Ağrı Dernekler Federasyonunda Abdullah Atalay Konuk edildi…

Haber-Fotoğraf: ZEKİ ERTOGAN

 Açılış konuşmasını yapan NESİM ASLAN, ‘katılımcıları selamladıktan sonra Federasyon Başkanı Mehmet Bayramı kürsüye davet etti.

Ağrı olarak başaracağız Kürsüye çıkan AĞRI DERNEKLER FEDERASYON BAŞKANI MEHMET BAYRAM, Abdullah Atalay'dan karanlık geceleri aydınlatmasını, doğunun en ücra köşesine elektik, nur ve ışık getirmesini diledi.

‘Şerefli ve onurlu yolda ilk adım atılmış bulunmaktadır' diye sözlerini sürdüren Bayram; Meclise giden millet vekillerinin sadece el kaldırıp indirmekten başka bir şey yapmadıklarını şiddetle kınadı. STK lar olarak İçinde bulunduğumuz hemşerilerimize gönül borcumuz var. Demokratik düzlemde Ağrının haklarını savunacak, Ağrıya hizmet götürecek Milletvekili adayımıza desteklerimizi veririz diyerek Ağrı olarak başaracağız diyerek sözlerini sonlandırdı.

 Atalay, süreçte üzücü olayların olmaması en büyük hayalimdir. Kürsüye gelen 25. Dönem Ağrı Birinci sıra adayı Abdullah Atalay Pazar gününü Ağrı ile ilgili olarak toplattı yapmayı tercih eden katılımcıları tebrik ederek kendini tanıttı ; Bunun topluma sorumlulukları olduğunu belirterek, 1965 Ağrı Merkez Doğumluyum. Babam Taşlıçaylıdır. Üniversiteyi İstanbul Yıldız üniversitesinde okudum. Tedaş İstanbul İl bölge Genel Müdür yardımcılığı yapıyorum. Elektrik Mühendisiyim. Ağrı'nın temel sorunları herkesçe malum. Sorunlar doğru ifade edildiğinde, çözümler uzak değildir. Aksiyon planları düzgün çalışır. Ağrı'nın sorunlarını tüm yönüyle ülke gündemine getirmek başlıca hedefimizdir. Bilgi ve birikimlerinin bu sorunları çözecek düzeydedir. Siyasete girerken herkesin iyiliğine olabilecek hangi projeleri üretebiliriz diye düşündük. Bundan sonrada bunun mücadelesini vereceğiz. Ağrı İlinin Havası, İklimi, değerleri, inançları ve gelenekleri ile mükemmel bir bütün oluşturduğunu herkesin bildiğini belirtti.

Öğretmenlik yaptığı her ilde Ağrılardan hiç şüphe duymadığını ve Ağrılıların kendisini gururlandırdığını belirten Atalay, süreçte üzücü olayların olmamasının en büyük hayali olduğunu ifade etti.

Ağrı Değer birikimi ile ülke gündemine oturmalı Ülkenin her geçen gün ileriye gittiğini kendisinin vizyonununda Birlik ve beraberlik içinde ekonomi başta olamak üzere refah düzeyinin artmasına katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Temel felsefesinin Ağrıyı sevmek ve daha geliştirmek olduğuna vurgu yaptı. Ağrı Değer birikimi ile ülke gündemine oturmalı, Vizyonu ile örnek iller arasına girmelidir. Biribirimizden rahatsız olmayı doğuracak hareketlerden kaçınmamız gerektiğinin altını çizen Atalay, Toplumun kendilerini hizmetle anmasının esas olduğunu söyledi.

Ağrıya önemli katkılar koyacaklarını, bundan hiç şüphe duyulmamasının gerektiğini belirterek, bunu bir bütün olarak birlikte yapacaklarını ifade etti. Çıktıkları bu yolda doğrudan ayrılmamamız için bütün Ağrı halkından dua ve desteklerini istiyorum. Bizim İlimizin kaderini değiştirecek güçlü adamlara ve güçlü adımlara ihtiyaç var.

Bu güzel Pazar proğramını düzenleyen Başkana ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum diyerek sözlerine son verdi. Tanışma faslı ve söz alan hemşehrilerimiz sonrası karşılıklı başarı dilekleri iletilerek toplantıya son verildi.

/resimler/2015-4/14/0810359522339.jpg

/resimler/2015-4/14/0810504522538.jpg



  • BIST 100

    9931,3%2,21
  • DOLAR

    32,44% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2443,26% 0,31
  • Ç. ALTIN

    4004,11% 0,28

Egazete


  • Cuma 23.8 ° / 11.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.5 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.6 ° / 10.3 ° Güneşli

Ağrı

26.04.2024

  • İMSAK 03:34
  • GÜNEŞ 05:08
  • ÖĞLE 12:11
  • İKİNDİ 15:58
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:31