HÜSEYİN DEMİR'DEN AÇIKLAMA

HÜSEYİN DEMİR

DEMSA HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı ve Gazetemizin Araştırmacı Yazarı Hüseyin DEMİR’in Şanlıurfaspor ile ilgili Açıklaması ve Urfa web sayfalarında çıkan haberleri siz okuyucularımızla paylaşmayı uygun gördük.

Haber. Nezir ÇELİK

Değerli kardeş şehrimiz, Şanlıurfa’nın, Şanlıurfasporunun zor günlerden geçtiğini üzüntü ile basından öğrendik. Doğubayazıt'ın medai iftiharı işadamı sayın  Hüseyin Demir'in desteği ile bu zor günleri atlatacağına binaen yapılmış olan habere istinaden, Hüseyin beyden bilgi almak üzere kendileri ile istişare yapmamız neticesinde yazımızı kaleme almış bulunuyoruz. Hüseyin beyin fikir beyanını yazarak, Urfalı kardeşlerimize bilgi vermek hasıl olmuştur habare binaen.

Şanlıurfasporun geçmiş yıllarda göstermiş olduğu başarılar elbette takdire şayandır. Bugün bulunduğu durumun hassasiyeti ise en az Urfalı hemşehrilerimiz kadar bizleri de üzüyor.

Bu başarıların Şanlıurfa'nın ileri gelen işadamları tarafından da dikkate alınması gerekir babında ki görüş bildirimim, sanırım acil yardıma ihtiyacı olan Şanlıurfaspor kulüp yetkilileri tarafından   ben yardım ederim gibi küçük bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiş, basına da bu şekilde  lanse edilmiştir.

Öncelikle saygıdeğer spor kulübü yetkililerine hoşgörülerine sığınarak şunu belirtmek isterim ki,kati cevap almadan bu tür bilgiler muhatabını vebal altında bırakır.

Şehrinizin güzide spor kulübüne yardım edecek pozisyondaki iş adamlarına sevgi ve saygılarımı iletirken ,Şanlıurfasporun en kısa sürede güzel günlere ulaşmasını diliyorum.N.Çelik...

GAZETELERDE ÇIKAN HABERLER İSE ŞÖYLEDİR.

İş adamı Demir'den beklenen açıklama geldi! Spor 21 Ağustos 2020 Cuma 15:06 Şanlıurfaspor’u alacağı konuşulan Demsa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demir, Sarı-Yeşilli ekibin durumuna üzüldüklerini ve Şanlıurfalı iş adamlarının takıma sahip çıkacağına inandığını söyledi. Ağrılı İş Adamı Hüseyin Demir’in sahibi olduğu Demsa Holding’in Şanlıurfaspor’u alacağı gündeme bomba gibi düşmüştü. Maddi krizle boğuşan Şanlıurfaspor’u anonim şirketi olarak yapmayı planladığı konuşulan Demsa Holding’in yönetim kurulu başkanı  Hüseyin Demir, konuyla ilgili Şanlı Haber Ajansı’na açıklamada bulundu.   İŞ ADAMI DEMİR: URFASPOR’UN DURUMUNA ÜZÜLÜYORUZ Ağrılı İş Adamı Hüseyin Demir, holding olarak Şanlıurfaspor’u alacakları yönündeki haberlerle ilgili yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un durumuna üzüldüklerini belirterek, “Bizim holding olarak Şanlıurfaspor’u alacağımız söz konusu değil. Bizim Şanlıurfa’da iş ortaklığı yaptığımız iş adamlarımız var, dostlarımız var. İsteriz ki; Bu dostlarımız Şanlıurfaspor’a sahip çıksınlar, bizler de maddi ve manevi anlamda destek verelim” dedi.

2. BAŞLIK HABERİ

Şanlıurfaspor A.Ş. oluyor Gündem 21 Ağustos 2020 Cuma 13:19 TFF 2. Lig’de mücadele eden ve maddi kriz içerisinde bulunan Şanlıurfaspor’a DEMSA Holding’in talipli olduğu öğrenildi. Geçen sezon yabancı oyuncular ve yerli oyunculara borcundan dolayı sezona eksi puanlarla ve transfer edemeden başlayan Şanlıurfaspor, matematiksel olarak ligden düşmüştü. Ancak daha sonradan pandemi sürecinden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu liglerden küme düşmeyi kaldırınca Sarı-Yeşilli ekip, yeni sezonda da 2. Lig’de mücadele etmeye devam etmeye hak kazandı. SAHİPSİZ KALDI Tarihinin en zor dönemini geçiren Şanlıurfaspor, son 2 yıldır maddi anlamda büyük sıkıntılarla baş başa kaldı. Kimsenin maddi anlamda destek vermediği Sarı-Yeşilli ekibin, yönetici alacaklarıyla birlikte 60 Milyonu aşan borcundan dolayı yeni sezona başlayıp başlayamayacağı da merak ediliyor. Sarı-Yeşilli ekibin, yerli ve yabancı oyuncuların alacaklarını 10 Milyon TL’ye kapatak yeni sezona yeni transferlerle başlaması planlanıyordu. Fakat şehrin önde gelen isimlerinin bu parayı da Sarı-Yeşilli ekibe verememesi üzerine “Şanlıurfaspor kapanıyor” yorumlarına neden olmuştu. ŞANLIURFASPOR’A HOLDİNG TALİPLİ OLDU

Şanlı Haber Ajansı’nın aldığı bilgiye göre; Yarım asırlık çınara Ağrılı İş Adamı Hüseyin Demir’in sahip olduğu Demsa Holding’in talipli olduğu öğrenildi. Gayrimenkul, inşaat, lojistik, akaryakıt, finansal hizmetler, turizm, VIP güvenlik ve danışmanlık hizmetleri veren Demsa Holding, Sarı-Yeşilli ekibi alarak ‘Şanlıurfaspor A.Ş.’ yapmayı planlıyor. ŞANLIURFASPOR’UN BORÇLARI ÖDENECEK Şanlıurfaspor’u henüz kimin önerdiği bilinmeyen İş Adamı Hüseyin Demir, Sarı-Yeşilli ekibin borçlarını da temizleyerek, yeni sezona Şanlıurfaspor’un yoluna devam etmesini sağlayacağı ifade ediliyor. Bu arada İş Adamı Hüseyin Demir’in, Şanlıurfaspor ile ilgili son kararı Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile yapacağı toplantının ardından vereceği öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: HÜSEYİN DEMİR' AÇIKLAMA
  • BIST 100

    8931,26%1,41
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

Egazete


  • Cuma 8.6 ° / -3.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.7 ° / -0.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 11.9 ° / 1.1 ° Güneşli

Ağrı

29.03.2024

  • İMSAK 05:18
  • GÜNEŞ 06:45
  • ÖĞLE 13:14
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54