HERKESİN BEKLEDİĞİ MİLLETVEKİLİ PROFİLİ

HERKESİN BEKLEDİĞİ MİLLETVEKİLİ PROFİLİ

Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler için aday adayların şimdiden hazırlık yaptıkları gözlenirken, halkımızın beklentisi ve özlediği milletvekili profilini burada anlatma gereğini duyuyorum.

Halit Beytüt Yazıyor
Aday adaylığı hazırlanan ve hayal ettiği vekillik için şimdiden hazırlık yapanlardan halkımızın istediği vekil profili şöyle… Seçim meydanlarında yani mitinglerde halka vaatler edip seçilip gittikten sonra vaatlerini unutan, Ankara’ya tası tarağı attıktan sonra sadece kendini düşünen halkın beklentilerine duyarsızlık gösteren, halkın verdiği oylarla edindiği etiketin değerini bilemeyen vekil profilinden bıkmış usanmıştır halkımız.
Halkımız özgür hür iradesini kullanıp oyunu verdiği ve vekil sıfatını kazandırdığı insanın halka karşı sorumluluklarının olduğu bilinciyle hareket eden.
Seçildikten sonra Ankara’ya yerleşip halkını kesinlikle unutma gibi bir talihsizlik içine girmeyen, yakın akrabalarının ilimizde ikinci bir milletvekili gibi ahkam kesmesini önleme özverisini gösteren, hiçbir şaibeye karışmama adına her türlü titizliği gösteren, ilimize bir eser kazandırma adına mecliste soru önergesi yerine kazandıracağı eser için önergeler sunan, Anakara’dan ilimize geldiğinde şatafatlı karşılama törenlerine izin vermeyen, halka karşı sorumluluklarının bilinciyle hareket etmeyi ilke edinen gerçek manada siyaset yapmayı hedefleyen milletvekili profiline ihtiyacımızın olduğu unutulmamalıdır.
Halkımız böylesi ilkeli siyasetçilerin özlemini çekmektedir. Bu yüzden şimdiden acizane olarak gelecek seçimde aday olmaya hazırlanan kardeşlerimize bunu hatırlatmak istedim. Yıllardır ilimizde birçok insan halkımızın teveccühünü alıp meclis çatısı altına gitme onuruna erişmiştir. Halk meclise gönderdiği vekilinden elbette ki beklentileri olacaktır.
Ancak ne gariptir ki son yıllarda halkın beklentilerin yanıt vermek şöyle dursun hal her zaman ikinci plana itilmiş hissediyor kendisini. Halkı unutma gafletinden bulunanların akibetleri her zaman hüsranla bitmiş ve verdiği teveccühü hiçbir zaman kendisini unutanların lehinde olmamış olmayacaktır da.
Ülkemizde yapılan hemen hemen tüm genel ya da yerel seçimlerde halka olmadık vaatler verilir ancak verilen vaatlerin ve sözlerin seçildikten sonra unutulduğuna her zaman tanık olmuşuzdur. Unutulan bir gerçek var ki o da insanlar ne pahasına olursa olsun bıraktıkları eserlerle anılı ve asla unutulmazlar.
Bu yüzden gelecek seçimde halk tarafından gerçek manada unutulmayacak iddiasında bulunan ve iddiasını gerçekleştirebilecek gücü kendisinde görenlerin aday olmasından yana olduğumuzu ifade etmekte yarar görüyorum.
Halkımızın özlediği, daha doğrusu özlemini çektiği milletvekili profili benim diyenleri bu seçimde sahnede görmeyi arzu ediyoruz.
Ben bu teoriyi kendine ilke edinen, kendisinden önce kendisini onurlandırıp vekil sıfatını kazandıran halkın çıkarlarını devamlı şekilde kendi çıkarlarının üstünde gören zihniyetli insanlarımızın çok olduğuna da olan inancımın tam olduğunu vurgulamak isterim.
Haziran ayında yapılması kararlaştırılan genel seçimlerde halkın gönlünde taht kurmayı hedefleyen, halka karşı sorumluluk bilinciyle hareket eden gerçek manada vekillik yapacak olan adaylar bizim özlem duyduğumuz adaylar olacaktır şimdiden tüm aday adayı olan kardeşlerimize önemli duyurulur.
Şimdiden tüm aday adaylarımıza yürekten başarılar diliyorum.



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,23
  • EURO

    34,78% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2422,50% -0,41
  • Ç. ALTIN

    4003,65% -1,71

Egazete


  • Salı 18.4 ° / 5.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.3 ° / 7 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 9.1 ° Güneşli

Ağrı

23.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:11
  • İKİNDİ 15:57
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:27