HALK BANKASI MÜDÜRÜ ABDÜLKERİM KAYHAN VE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRÜ FEHİM KORKMAZ’DAN ZİYARET

HALK BANKASI MÜDÜRÜ ABDÜLKERİM KAYHAN VE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRÜ FEHİM KORKMAZ’DAN ZİYARET

Doğubayazıt Gazetesi

Uzun yıllar Halk Bankasında çeşitli kademelerde görev yapan Doğubayazıt Halk Bankası Müdürü Abdülkerim Kayhan, ve beraberinde Doğubayazıt Ahmed-i Hani Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Fehim KORKMAZ, gazetemiz Sahibi Nezir Çelik’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Doğubayazıt Ahmed-i Hani Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Fehim KORKMAZ, her geçen gün gelişen ve marka eğitim kurumu olan Doğubayazıt Ahmedi Hani Meslek Yüksek Okulu ile ilgili gazetemize bilgi aktararak şöyle dedi:

“Küreselleşen dünyada teknoloji ve sağlık alanında yaşanan hızlı değişim, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de etkilerini göstermektedir. Hızla büyüyen ülkemizde çeşitli sektörlerde ihtiyaç duyulan nitelikli insan gücüne olan gereksinim her geçen gün artmaktadır. İş dünyasının ihtiyaç duyduğu “üst düzeyde uygulayıcı meslek elemanları” mesleki teknik öğretim ile karşılanmaya çalışılmaktadır.

        Yüksekokulumuz eğitim öğretime başladığı 2015 yılından itibaren binlerce öğrenciye ön lisans diploması vererek ülkemiz sanayisine ve sağlık sektörüne nitelikli ara kademe teknik eleman kazandırmaktadır. Halen 5 programda yaklaşık 550 öğrencisiyle öğrenim faaliyetlerini sürdüren Yüksekokulumuzun amaçlarından biride bu sayıları arttırmak ve mezun ettiği teknikerleri sektörlerinde aranan kişiler haline getirmektir.

        Yüksekokulumuz bölgede az rastlanan kampüsü ile; spor kompleksleri, 1400 kişilik açık hava amfi tiyatrosu, 1000 kişilik kapalı spor salonu, halı sahaları,  1000 kişilik yemekhanesi, 2000 kişilik derslik binası, çok amaçlı toplantı salonları, her programa özgü uygulama alanları, donanımlı son teknolojik amfileri ile uygulama mutfakları, tıbbi uygulama laboratuvarları ve kendi alanlarında yetişen etkin akademik personelleri ile öğrencilerimize çağın en modern ve uygulanabilir eğitimleri verilmektedir.” dedi.

ÖTE YANDAN

 Bankada tamamen uzmanlaşmış bir kamu görevlisi. 2020 yılında Doğubayazıt Halk Bankası Müdürlüğünde görevinde bulunan ABDÜLKERİM KAYHAN halkın arasında değer gören bir idareci sıfatını taşıdığı gözlenmektedir.

Şöyleki.

Gazetemiz Sahibi Nezir Çelik´e bankanın çalışmaları hakkında bilgiler veren Müdür ABDÜLKERİM KAYHAN,  Halk Bankasının kapısından giren her vatandaşa eşit muamele yapıldığını da dile getiren KAYHAN,  Doğubayazıt halkı ile güzel çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Kayhan: Doğubayazıt’ta göreve başladığımdan bu yana müşterilerimize daha iyi hizmet yapmanın gayreti içerisindeyim. İmkanlar çerçevesinde elimde ne gelirse yapmaya çalışıyorum. 4 yıla yaklaşan zaman diliminde Doğubayazıt ilçemizde görev yapmaktayım.” dedi.

HALKBANK Doğubayazıt Şubesinin performans dalında çıtayı daha çok yükselttiği ve Doğu Anadolu Bölgesinde ilçe babında bir çok ilden daha fazla para akışının döndüğü  alınan bilgiler arasında.

      Aynı zamanda Hakkari Yüksekovalı olan Halk Bankası Müdürü ABDÜLKERİM KAYHAN, ve Vanlı olan Doğubayazıt Ahmed-i Hani Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Fehim KORKMAZ’ın başarıları daim olsun.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Egazete


  • Pazar 23.6 ° / 10.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 25 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Salı 24.3 ° / 9.9 ° Güneşli

Ağrı

28.04.2024

  • İMSAK 03:31
  • GÜNEŞ 05:05
  • ÖĞLE 12:10
  • İKİNDİ 15:58
  • AKŞAM 19:06
  • YATSI 20:34