GİZLİ DÜNYA DEVLETI

GİZLİ DÜNYA DEVLETI

VE SİYONİS YAHUDİLER

SEYİTHAN KAYA
BAĞIMSIZ DENETÇI
MALİ MÜŞAVİR
DOĞUBAYAZIT
İkinci Cihan harbinden sonra BM, Dünya Bankası, IMF kuruldu. Kuvvet zoruyla Filistin`e bir KORSAN İSRAİL DEVLETI yerleştirildi. Sözde insanlık huzur, barış ve saadete kavuşacaktı.
Halbuki ne oldu?
1989`da komünizmin iflası ve Sovyetlerin dağılmasına kadar soğuk harp devam etti.
Dünya`da Ekonomik bakımdan; fakir ülkeler daha fakir, zengin ülkeler daha zengin oldu. Gerek ülkeler arasında, gerekse ülkelerin içinde gelir dağılımları gittikçe bozuldu. Açların, işsizlerin sayısı gittikçe arttı. Milyonlarca insan enflasyon ve pahalılıktan dolayı her geçen gün artan geçim sıkıntısı ile ızdrap çekti.
Siyasi bakımdan Filistin, Afganistan, Keşmir, Kore, Vietnam başta olmak üzere sürekli harpler ve silahlı çatışmalar devam etti.
İnsanlığın üzerine bir kabus gibi çöken bu devir esnasında Batılılar hep: "Biz insanlığa saadet getireceğiz ama ne yazık ki bir komünizm var, Sovyetler var, soğuk harp var, bundan dolayı hizmetimizi yapamıyoruz" dediler, dediler, durdular. Nihayet 1989`da komünizm iflas etti ve Sovyetler dağıldı. O günden bu güne kadar 25 yıl geçti.
Bu son dönemde bir yandan ekonomik alanda geri kalmış ülkelerin dış borçları ve bunun için Ödedikleri faizler korkunç seviyelere ulaştı. Diğer yandan başta Müslüman körfez ülkeleri olmak üzere harpler dolayısıyla bir çok ülkenin ekonomileri büsbütün bozuldu.
Siyasi alanda ise, yeryüzüne barış geleceğine tam tersine sıcak çatışmalar gittikçe arttı ve yeryüzünün her yanına yayıldı.
İran-Irak savaşı çıkartıldı, Körfez savaşı körüklendi, daha sonra Irak , Afganistan ve Somali işgal edildi. Bosna, Çeçenistan ve Azerbaycan`da tarihin görmediği katliamlar yapıldı. Mısır’da Seçilmiş hükümeti devirerek yönetimi askeri cuntaya teslim ettiler. Suriye ve ırakta Müslümanları bir birine düşürdüler. Arap baharı adı alında bazı İslam ülkelerinde iç savaşlar başlatalar ve Müslümanları birbirlerine boğazlatılar ve boğazlatmaya devam etmektedirler.
Ayrıca birçok Müslüman ülkeye haksız ambargolar konuldu. Adım adım bütün Dünya sömürüldü ve köle haline getirildi. İtaat etmeye mecbur hâle getirildi. Böylece "Yeni Dünya Düzeni" adı altındaki tek kutuplu bir tahakküm ve sömürü düzeni gerçekleştirilmeye çalışıldı.
İşte olaylar bütün açıklığıyla gözler önünde cereyan ediyor. Ve insanlığa bir türlü barış, huzur, saadet gelmiyor.
Bunun gerçek sebebini anlayabilmek için, yeryüzünde olayların tesadüfen cereyan etmediğini idrak etmek gerekir. Yeryüzünde yaşayan bütün insanlık üzerinde kendi hakimiyetini kurmak, bütün insanları köle yapmak ve kendine tâbi kılmak ve sömürmek isteyen bir gücün varlığını görmek gerekir. Bu gücün gayelerini, metotlarını, nasıl çalıştığını, bütün Dünya`yı nasıl avucunun içine almak istediğini ve bunun için asırlardan beri gelişerek bugün artık nasıl organize bir güç haline geldiğini bilmek gerekir. Bu gücün asırlardan beri olayları kendi gayeleri doğrultusunda plânlayan ve bu plânları uygulayan bir güç olduğunu idrak etmek gerekir.
Bunları görebilmek için de "Bugünkü Dünya`nın Anatomisi" ni
tanımak gerekir. Bundan kasıt şudur:
Malum olduğu üzere, insanların hastalıklarını teşhis ve tedavi edebilmek için doktor olmak gerekir. Doktor olabilmek için de Öğrenilmesi gereken ilimlerin başında ANATOMİ yani insanın vücut yapısı ilmi gelmektedir.
İnsan vücudu dışardan bakıldığı zaman bir deri ile kaplanmıştır. Ancak, bu deriyi kaldırıp altına baktığımız zaman, kemik, adele, damar, sinir sistemi başta olmak özere vücudun içinde bir çok organların çeşitli sistem¬lerin, çeşitli fonksiyonların cereyan ettiğini görürüz. Alttaki bu yapıyı bilmeden ne teşhis, ne de tedavi olur.
Tıpkı bunun gibi, bugünkü dünya olaylarının doğru bir teşhisini ve buna dayanarak da doğru bir tedavisini yapabilmek için, aynı şekilde "Bugünkü Dünya`nın Anatomisi" ni bilmekte çok büyük hatta kaçınılmaz bir zorunluluk vardır.
Bugün yeryüzünde herhangi bir kimsenin bir yerden bir yere gidebil¬mek için alacağı uçak bileti lATA`nın kontrolündedir. Ve bilet ücretinin takriben % 9`unu lATA`ya vermesi gerekmektedir. Yoksa bir yerden bir yere gidilemez. Uçağın herhangi bir havaalanına inmesi dahi mümkün olamaz. IATA ise her ne kadar zahiren uluslararası bir kuruluş gibi görünse de, genellikle bütün uluslararası kuruluşlarda olduğu gibi, dünyayı kontrol eden GDD (Gizli Dünya Devleti)`nin kontrolündedir ve bu (IATA payı) sonunda GDD`ye gider.
Ve yine bugün bir kimse dünyanın bir yerinden diğer bir yerine bir para göndermek isterse bu paranın oraya gidebilmesi için önce ABD`de Amerikan Expres Bank veya Chase Manhatten Bank veya herhangi bir benzer banka üzerinden gitmesi mecburiyeti vardır. Bu bankalar ise GDD`nin bankalarıdır. Her gönderilen paranın % 1 - 5`i arasında komisyon alınır. Bu komisyon da sonuda GDD`ye gider. Böylece GDD`ye böyle bir pay ödenmeden bugün dünyanın bir yerinden diğer bir yerine para göndermek bile mümkün değildir.
Bir geminin denizlerde sefere çıkabilmesi için, önce seyrüsefere salih olduğunu belgeleyebilmesi lazımdır. Bunun içinde LYOD`dan belge almak mecburiyetindedir. Halbuki LYOD`da GDD`nin kontrolü altındaki bir kuruluştur.
Devletler borç para almak istedikleri zaman Dünya Bankası ve IMF`ye başvurmak mecburiyetinde kalmaktadırlar. Bunlar ise GDD`nin elindeki büyük paraların devlet garantisi altında faizle geliştirilmesi için GDD tarafından kurulmuş, dünya ekonomisini kontrol eden kuruluşlardır.
Dünyadaki bütün büyük krediler ve müesseseler ve ülkelerin kredi alabilme kabiliyetlerini test eden not veren kuruluşlar da GDD`nin kontrolü altındadır.
Bu olayları böyle bir bir hatta saatlerce saymak mümkündür. Spordan tiyatroya, sanattan üniversitelere, sanayiden ticarete,hukuktan istihbarat teşkilatlarına kadar pek çok şey, GDD`nin kontrolü altındadır.
İşte dünya olaylarını kavrayabilmek için önce "Bugünkü Dünya Anatomisi" ni bilmek, bunun için her şeyin önünde gelmektedir.
Bununla birlikte ayrıca dünya bugünkü hale başlangıçtan beri asırlar boyunca hangi değişikliklerle nasıl geldi, neden geldi, bütün bunların çok açık bir şekilde bilinmesinde zaruret vardır.
Bütün bunların başında Yahudi ve Yahudi sermayesi vardır. Bundan dolaydır ki yaptığı bunca katliamlara rağmen dünya’dan ciddi manadan bir tepkiyle karşılaşmamaktadır. Çünkü, Bütün Dünya devletlerini özelikle ekonomik bazda tahakkümü altına almıştır.
Yukarda çok az sayıda ismini zikir ettiğim bu kurum , kuruluş ve bunlara benzeyen yüzlercesi tamamıyla Yahudilere aittir.
Uyan artık insanlık,
Uyanın artık mazlumlar,
Uyanın artık sömürülenler,
Uyanın artık köleleştırelenler,
Uyanın artık düşman kardeşler,
Uyanın artık kiralık kalemler,
Uyanın artık Müslümanlar.
Uyan.uyan.uyan………
Uyan ve kardeşine sarıl uyanmasan yarın geç olabilir.
SEYİTHAN KAYA
BAĞIMSIZ DENETÇI
MALİ MÜŞAVİR
DOĞUBAYAZIT



Anahtar Kelimeler: GİZLİ DÜNYA DEVLETI
  • BIST 100

    9931,3%2,21
  • DOLAR

    32,44% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2443,26% 0,31
  • Ç. ALTIN

    4004,11% 0,28

Egazete


  • Cuma 23.8 ° / 11.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.5 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.6 ° / 10.3 ° Güneşli

Ağrı

26.04.2024

  • İMSAK 03:34
  • GÜNEŞ 05:08
  • ÖĞLE 12:11
  • İKİNDİ 15:58
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:31