GAZLA DOĞALGAZ, GAZLA

GAZLA DOĞALGAZ, GAZLA

FIRAT BEYAZIT ÇELİK

Doğalgaz Doğubayazıt'a geldiğinden beri, bir türlü şikayetler bitmiyor. Doğalgaz ve Doğalgaz yetkilileri hakkında ki, şikayetler bırakın Doğubayazıt'ı  İstanbul ve diğer illere kadar sıçramış durumda, yoook, yoook başarıları hakkında değil, tam aksine başarısızlıkları ile gündemden düşmüyorlar.

         Doğalgazcılar o kadar gazlamışlar ki, gaza sonuna kadar basmışlar, gaz patlamış, Doğalgaz kotiz dağını geçerken darmadağın olmuş, Doğubayazıt ve civarlarına varamamış, kokusu her tarafa savrulmuş, milleti ısıtacağına kokusu ile mide bulandırmış.

        Gün geçmiyor mağdur olan vatandaşlar Gazetemizin kapısına gelip şikayetlerini sıralamasınlar, haydi yazın idare ediliyordu, kış geldi kapıya dayandı, şahıslar abonelerini yaptırdılar, ödemesi gereken paraları zar-zor bulup borç-harç edip, kuruşu, kuruşuna Doğalgaz şirketine verdiler. Parayı verirken güzel, ama şikayete gelirken ne diyor bay, "AKSA DOĞALGAZ DAĞITIM A.Ş." yetkilileri, kutu yok, Erzurum'dan yetkililerin gelip gerekeni yapması lazım, bizim elimizden hiç bir şey gelmiyor.

       İyide tesisatı çekmek, parayı kuruşu kuruşuna almak, plan ve projeyi hazırlamak senin görevin de, Doğalgazı vatandaşın kapısına getirip bağlamak neden senin görevin değilmiş?

       İstanbul'da asgarı ücretle çalışan ve annesi Doğubayazıt'ta hasta olarak yaşayan Ulaş Karakaş izin almış, Doğubayazıt'a gelmiş, borç-harç hasta annesinin evine doğalgaz çektirmiş, 'en kısa zamanda doğalgazı bağlarız' demişler, Ulaş Karakaş işinin başına dönmüş, ama uzun bir süre geçtiği halde ne bir yetkili kendilerine doğru dürüst bir cevap vermiş ve nede doğal gaz annesinin evine bağlanmış, Ulaş Karakaş mağdur olanlardan yalnız biri onun gibi yüzlerce insan var, var da var. Şimdi amansız kış geldi kapıya dayandı, hastalar, çocuklar, yaşlılar başta olmak üzere bunları mağduriyetini kim giderecek, hiç kimse sorumluluğu almıyor ve kabul etmiyor, o zaman Doğubayazıt'ta bulunan yetkililer ne iş yapıyorlar, hangi işle meşgul oluyorlar, biri çıkıp ta bize bir kaç kelam verebilirmi?

       Bu bilinen bir şey, yetkililerin başarısını da göz ardı etmeyelim. Evinde ya da iş yerinde doğalgazı olan vatandaş, parası olmadı, doğalgaz faturasını ödeyemedimi, elinde kapatma cihazı ile kapıya dayanıp, içerde hastamı var, yaşlı mı var, çocuk mu var, yatalak mı var?, demeden kesip gidiyor, daha sonra da açma-kapama parası ile birlikte öde vatandaş, ödeyebilirsen, ama bu konu da dediğim gibi yetkililer çok başarılıdırlar.(!)

        Peki sizin kutunuz yoktu, yada durumunuz el verişli değildi, neden vatandaşın evine yada iş yerine doğalgaz tesisatını çektiniz, parasını alıp gittiniz? öyle ya! kuruşu, kuruşuna paraları aldınız, şimdi de, olmayacak bahaneler uydurup vatandaşın mağduriyetini gidermiyorsunuz, yetkililer çözüm bulun, çözümsüzlük üretmeyin, insanların mağduriyetini giderin, haaaa, yapamıyorsanız gidin vatandaşın parasını geri iade edin ve özür dileyin, sizin doğalgazınız işe yaramıyorsa vatandaş tezek gaz ile yine başının çaresine baksın, ama geç olmadan...

 



Anahtar Kelimeler: GAZLA DOĞALGAZ GAZLA
  • BIST 100

    10005,32%0,90
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68

Egazete


  • Pazartesi 25 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Salı 24.3 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.4 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

29.04.2024

  • İMSAK 03:29
  • GÜNEŞ 05:04
  • ÖĞLE 12:10
  • İKİNDİ 15:59
  • AKŞAM 19:07
  • YATSI 20:35