FİNAL OKULLARI.

FİNAL OKULLARI.

.

FİNAL OKULLARI.

 ?Okullar Tatile; Çocuklar Finale? Tüm yaş gurupları öğrencilerini yaz tatilinde de ağırlıklı yabancı dil İngilizce, sportif, sosyal, kültürel etkinliklerle eğitimlerine devam edecekler.

Ağırlıklı İngilizce eğitimi, spor, sanat ve müzik aktiviteleriyle farklı branşlarla Yaz Okulu eğitimi verecek olan Doğubayazıt Final Okulları öğrencileri unutmadı. Yürüttüğü eğitimleriyle küçük yaşlarda sürdürülebilir spor alışkanlıkları, temelde en az bir yabancı dil yani İngilizce ve Almanca dillerini öğrenme ve kazanmanın önemine dikkat çeken Final Okulları, yaz tatilinde öğrencileri eğlenceli aktivitelerle dolu eğitimine Yaz Okulu ile heyecanla devam edecek. ?Okullar Tatile Çocuklar Final? e etkinliğiyle yaz tatili döneminde tüm yaş gurupları için Yaz Okulu eğitimi yapacak. Ağırlıklı İngilizce eğitimini, Sportif beceri koordinasyon parkurları, yüzme havuzu, çocuk oyunları, futbol, voleybol ve basketbol eğitimlerinin yer alacağı etkinlikler için kayıt kabul süreci 17 Temmuz 2017 tarihine kadar devam edecek.

        Çok renkli seçenekleriyle gerçekleştirilecek öğretici ve eğlenceli etkinlikler için eğitim takvimi 17 Temmuz günü start alacak ve 30 Ağustos´a kadar devam edecek.

Öğrenciler İngilizceyi öğrenecek, sportif eğlenceye doyacak

2016-2017 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte minikleri İngilizce eğitimi ve sportif eğlence ile  ?Okullar Tatile Çocuklar Final?e etkinliği için Final Okulları  eğitim koordinatörü bilgi verdi;

Öncelikle erken kayıt sürecinde sahiplenme ruhu ile gösterilen yoğun ilgiden dolayı Doğubayazıt´a ve tüm velilerimize teşekkür ederiz. Yaz okulu için ise Final Okulları olarak İngilizce eğitimlerimiz öğrencilerin uluslararası düzeyde en az bir yabancı dili öğrenmesi ve konuşuyor hale gelmesini amaçlıyoruz. Bu eğitim anlayışımızı yaz okulunda da öğrencilerimize doğal bir ortam ile duyarak, dinleyerek, duyduklarını tekrar ederek, onlara anlam yükleyerek, sesleri taklit ederek ilerleyen bir öğrenme sürecini günde 4 saat İngilizce eğitimi yapacağız. İngilizce eğitimi yanı sıra seçmeli Almanca, sosyal, sportif ve kültürel etkinlikler ile zenginleştirilmiş yaz programımızla, çocukların düşüncelerini özgürce ifade edebilecekleri, keşfedebilecekleri, olumlu yaşantılar geliştirebilecekleri ortamlar hazırlayarak kalıcı öğrenmelerini ve neşeli bir yaz geçirmelerini hedefliyoruz. Etkinlikte bu günün sportmen çocukları yarının spor alışkanlıkları ve spor kültürüyle yetişmiş yetişkin bireyleri olacaklar. 45 gün boyunca devam edecek olan yaz okulu eğitimi ve etkinliklerimiz, 2016-2017 II. yarıyılda öğrencilerin kazandıkları İngilizce eğitimi ve spor yapma alışkanlıklarının devamını sağlamak ve daha geliştirmek için Final Okulları olarak düzenlediğimiz ?Okullar Tatile, Çocuklar Finale?e etkinliğiyle İngilizce eğitimlerimiz ve etkinlikler öğrencilerimizin olumlu alışkanlıklar, spor ahlakı ve kültürü ile yetişmesine nitelikli birey olmaya olanak sağlar. Kazanılan olumlu alışkanlıklar yaşamın tüm şubelerine etki etmektedir..

 Bu vesile ile değerli velilerimizden çocuklarını doğal ve nitelikli İngilizce ve Almanca öğrenimine, sportif ve kültürel etkinliklere yönlendirmeleri öğrencilerimizin yaşayarak, eğlenerek öğrenmelerini sağlayacaktır.

 



Anahtar Kelimeler: FİNAL OKULLARI
  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01

Egazete


  • Perşembe 23.2 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Cuma 23.8 ° / 11.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.5 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Ağrı

25.04.2024

  • İMSAK 03:36
  • GÜNEŞ 05:09
  • ÖĞLE 12:11
  • İKİNDİ 15:58
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:30