ERASLAN´LAR KONUT İŞİNE GİRDİ?

ERASLAN´LAR KONUT İŞİNE GİRDİ?

Dosso Dossi Halkalı´da 160 konutluk proje için start verdi

Proje için ilk kazmayı Ocak 2017´de vuracaklarını bildiren Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, inşaatı 18 ayda tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Eraslan, ?Herkesin zorlandığı pazarlama bizim en rahat olduğumuz konulardan biri. Yurt dışındaki KOBİ´lerin ve yurt içindeki marka bilinirliğimize güvenen yatırımcılarımızın projeye büyük rağbet göstereceğine inanıyorum? dedi. 
Dosso Dossi Holding, son yıllarda İstanbul´un cazibe merkezlerinden biri haline gelen Halkalı´da 10 bin metrekare arsa üzerine inşa edeceği 160 konutluk proje için start verdi. 1+1, 2+1, 3+1 dairelerle ticari üniteler, loft ofisler ve sosyal tesislerin yer alacağı proje 18 ayda tamamlanacak. 
Hazır giyim sektöründeki özgün projelerinin yanı sıra turizm, gıda ve inşaat alanında Türkiye ile birlikte Romanya´da yatırımları bulunduğunu bildiren Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Halkalı Projesi´yle zincire yeni bir halka eklemeye hazırlandıklarını söyledi. Proje için son hazırlıkların yapıldığını belirten Eraslan, sözlerini şöyle sürdürdü: 
DAİRELER 400 BİN ? 1,5 MİLYON TL ARALIĞINDA SATIŞA SUNULACAK
?İstanbul´un son yıllarda en çok prim yapan lokasyonlarından Halkalı´da 10 bin metrekarelik arsamızda inşa edeceğimiz proje için ilk kazmayı Ocak 2017´de vuracağız. Projemizde 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yanı sıra ticari üniteler, sosyal tesisler, loft ofisler yer alacak. Yapımı devam eden dünyanın en yüksek yolcu kapasiteli havalimanına yakınlığı, mevcut ve inşa edilecek raylı sistemlerle ulaşım kolaylığı ile İstanbul´un yeni cazibe merkezlerinden biri durumundaki Halkalı´da yükselecek projemizde üçüncü kattan itibaren tüm rezidanslar Küçükçekmece Gölü manzarasına sahip olacak. 18 ayda bitirmeyi öngördüğümüz projede dairelerimizi lansmana özel 400 bin ? 1,5 milyon TL fiyat aralığında satışa sunacağız.?
PROJENİN LANSMANI ARALIK AYINDA YAPILACAK
Halkalı projesinin lansmanını Aralık ayında düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show ile birlikte yapacaklarını bildiren Hikmet Eraslan, konutlara büyük ilgi beklediğini vurguladı. Hem yıllardır birlikte çalıştıkları üretici firmalar hem de yabancı alıcılarla aralarında uzun yıllara dayalı bir güven ilişkisi olduğunun altını çizen Eraslan, şöyle devam etti: 
?Ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiği, firmaların çoğunun satış yapma kaygısı ve sıkıntısı yaşadığı bir dönemde biz hiç tereddüt etmeden yeni yatırım için kolları sıvadık. Çünkü üreticilerimiz ve alıcılarımızla aramızda köklü ve sarsılmaz bir bağ var. 10 yıldan uzun zamandır olduğu gibi Halkalı Projesi ile üreticilerimize ve alıcılarımıza hem kârlı hem de risksiz bir işbirliği imkânı sunuyoruz. Yaptığımız ön çalışmalardan yurt dışındaki KOBİ´lerin ve Dosso Dossi için üretim yapan firmaların projeye büyük ilgi göstereceklerini görüyorum. Aralık ayındaki lansmanda konutlarımızın yüzde 30-40´ının satışını yapacağımızı tahmin ediyorum.?
LALELİ´DEKİ SIKINTILI SÜRECİ ?KAZI KAZAN? FORMÜLÜ İLE HASARSIZ ATLATTIK
Dosso Dossi Fashion Show´un yanı sıra İstanbul´daki merkezlerinden yurt dışına toptan hazır giyim satışı yaptıklarını hatırlatan Hikmet Ersaslan, Laleli piyasasının 2-3 yıldır sıkıntılı bir süreçten geçtiğini bildirdi.
Zorlu dönemi en az hasarla atlatmanın yollarını ararken ?Kazı Kazan? formülünü geliştirdiklerini anlatan Eraslan, sözlerini şöyle sürdürdü: 
?Laleli´nin en önemli müşterilerini Ruslar oluşturuyor. 2014´te Ruble´nin değer kaybı ile Rus müşterilerde azalma başladı. Uçak kriziyle birlikte kriz zirveye ulaştı. Zor dönemde hem bizim hem de müşterinin kazançlı çıkacağı bir formül bulmaya odaklandık. ?Kazı kazan? fikrini bu arayış sırasında geliştirdik. 6 ay sürecek kampanya için 1 milyon dolarlık bütçe ayırdık. Kazı kazan biletlerimizin hepsinde irili ufaklı hediyeler var. Beş yıldızlı otelimizde 3 gün konaklama, yüzlerce 250 dolarlık bedava alışveriş çekleri, akıllı telefonlar hediyelerimizden bazıları. Müşterilerimizin yoğun ilgisini çeken kampanya sayesinde kriz öncesindeki ciromuzu yeniden yakalayacağız.?
Sadece Dosso Dossi için üretim yapan yüzlerce işletme bulunduğunu hatırlatan Hikmet Eraslan, başlattıkları promosyon sayesinde o üreticilerin zora girmesini ve binlerce insanın işsiz kalmasını önlediklerini sözlerine ekledi.

/resimler/2016-11/17/1124178551711.jpg



ahmet özkan
18.11.2016 16:08:58
allah Mehmet abiye uzun ömür versin benim hem banka müşterim hem abim ellerinden öperim

Anahtar Kelimeler: ERASLAN KONUT İŞİNE GİRDİ
  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,49% 0,14
  • EURO

    34,74% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2489,49% 1,12
  • Ç. ALTIN

    4169,39% -0,68

Egazete


  • Cuma 20.8 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Pazar 18.5 ° / 7.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

19.04.2024

  • İMSAK 03:47
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:12
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:57
  • YATSI 20:21