DR. CENGİZ ÇELİK’İN EKİBİ BELLİ OLDU

DR. CENGİZ ÇELİK’İN EKİBİ BELLİ OLDU

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDE KADIN KONTENJANINA AĞIRLIK VERİLDİ…

Doğubayazıt Gazetesi

Huzuru, Kardeşliği, Barışı, Güveni ve Şehrimizi beraber inşa edeceğimiz kadromuz.

Doğubeyazıt İçin.

Biz Hazırız! ve Kararlıyız! ŞİARIYLA Belediye Meclis Kontenjanını belirleyen Ak Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Cengiz Çelik, kontenjanının 8 kadın adayının olduğunu belirtti.

DOĞUBAYAZIT İÇİN ÖNEMLİ PROJELERDEN BİRİ

HANİ BABA ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE İNANÇ TURİZMİ PROJESİ 

Ak Parti Doğubayazıt Belediye Başkan adayı Cengiz Çelik, Doğubayazıt Kalesi’nin restore edilerek turizme kazandırılmasını ön planda tutan kapsamlı bir projeyi vatandaşlara sunuyor. 

Tarihi değerlerin korunması misyonunu benimseyen Çelik, kaleyi atıl durumdan kurtarıp tarihi dokusuna zarar vermeden ayağa kaldırmayı hedefliyor.

Doğubayazıt Kalesi, restore edilerek ziyaretçilere açıldığında bölge turizmine önemli bir katkı sağlayacak. Aynı zamanda, kale içinde hayata geçirilecek turistik alanlarla yeni istihdam olanağı yaratılması öngörülüyor. Çelik’in Kültür Yolu Projesi, şehir merkezini adeta bir tarih kampüsüne dönüştürerek, geçmişle günümüz arasında bir iletişim köprüsü kurmayı amaçlıyor.

Cengiz Çelik, göreve geldiği ilk gün itibariyle geçmişle bugün arasında güçlü bir iletişim ve etkileşim kurarak, serhat şehrinin kültürel derinliğini ortaya çıkarma sözü veriyor. Turizmde elde edilecek ticari kazancın tamamının halka yansıtılacağı vurgulanıyor, böylece şehir ekonomisinin güçlenmesine önemli bir katkı sağlanması hedefleniyor.

CENGİZ ÇELİK: İŞİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLET!

Ak Parti Doğubayazıt İlçe Belediye Başkanı Cengiz Çelik, seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerini Kırsal Mahallelerde sürdürüyor.

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı Mimar Dr. Cengiz Çelik, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Doğubayazıt ilçe genelinde sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacaklarını her fırsatta vurgulayan AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı Çelik, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.AK Parti’nin Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı Çelik, seçim çalışmaları kapsamında tempoyu düşürmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Kırsal Mahallerinde ev toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan adayı Cengiz Çelik,mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyerek yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler seçimi için destek istedi. Ev toplantısında yaptığı konuşmada Başkan adayı Çelik şunları kaydetti:“Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diye bir atasözü var. Allaha hamdolsun tarlada izimiz var harmanda yüzümüz var ki şimdi burada sizin karşınızda duruyoruz.başta lider Recep Tayyip Erdoğan sonra bizim kendi içimizdeki teşkilatımızla uyum, birlik, beraberlik ve bereket bize hayırlı ve bereketli hizmetleri getiriyor.

Çelik, Bunu unutmayalım birlikten kuvvet doğar tabi bu birliğin temel taşı temeli sizlersiniz mayası sizlersiniz diyoruz ya işimiz hizmet gücümüz millet, millet sizsiniz. Çünkü bu ilçe benim için kıymetli bu ilçede oturanlar benim için son derece kıymetli Ak Parti için de son derece kıymetli çünkü biz Erdoğan’ın ak partinin yanındayız diyor. Size ne kadar hizmet etsek azdır biz de inşallah sizlerin hizmetkarları olarak bireysel sorunlarınız da bizim sorunlarımız genel sorunlarınız da bizim sorunlarımız ama her şeye herkese rağmen biz durmadan yılmadan yorulmadan çalışacağız biz Doğubayazıt’ımızı beş yıl boyunca hızlı adımlarla yürüteceğiz 31 Mart sonrası inşallah Doğubayazıt koşar adımlarla koşacak biz hazırız kararlıyız diyorum.”



Anahtar Kelimeler: . CENGİZ ÇELİK’ EKİBİ BELLİ
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Egazete


  • Cumartesi 23.5 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.6 ° / 10.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 25 ° / 10.5 ° Güneşli

Ağrı

27.04.2024

  • İMSAK 03:32
  • GÜNEŞ 05:06
  • ÖĞLE 12:10
  • İKİNDİ 15:58
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:32